Days Gone PC var mı?

İçindekiler:

  1. Days Gone PC var mı?
  2. Days Gone PC kaç TL?
  3. Days Gone PS4 ne kadar?
  4. Days Gone online mı?
  5. Days Gone PC Türkçe mi?
  6. Days Gone kaç gb ram?
  7. Days Gone ücretsiz mi?
  8. Days Gone 2 kişilik oynanır mı?
  9. Days Gone PS kaç gb?
  10. Days Gone Türkçe olacak mı?
  11. Days Gone hikayesi kaç saat?
  12. Days Gone Türkçe var mı?
  13. Days Gone Coop mu?

Days Gone PC var mı?

Bend Studios tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Days Gone şimdi de PC'ye geliyor. Zaten bu oyunun PC için çıkacağı daha önce açıklanmıştı. ... Oyun hem Epic Games Store, hem de Steam üzerinden satışa çıkacak.

Days Gone PC kaç TL?

Days Gone'ın PC sürümü, 279 TL'ye satın alınabilecek.

Days Gone PS4 ne kadar?

Days Gone PS4 son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 108,99 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 89,00 TLŞu Andaki Fiyat: 99,99 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 9 TL (%8) daha ucuz.

Days Gone online mı?

Şimdiden 2019'un en çok merak edilen oyunlarından biri olan Days Gone, eğer büyük bir aksilik çıkmazsa 26 Nisan'da raflardaki yerini almış olacak. Şimdiye kadar edindiğimiz resmi bilgilere göre oyunda multiplayer modu yer almayacak. Yani yapım tamamen hikaye moduna odaklı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Days Gone PC Türkçe mi?

Days Gone PC sürümü Türkçe altyazı desteğine sahip ve bu sayede oyunda her şeyi "biraz daha fazla anlayarak" yapabiliyorsunuz.

Days Gone kaç gb ram?

İşlemci: Intel Core [email protected] or AMD FX [email protected]. Bellek: 8 GB RAM. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB)

Days Gone ücretsiz mi?

Days Gone Bu Ay PlayStation Plus'ta Ücretsiz Oluyor.

Days Gone 2 kişilik oynanır mı?

Days Gone, günümüz oyuncu kitlesinin çevrim içi oyunlara artık fazlasıyla alışmış olduğu halde, ne yazık ki bir çoklu oyuncu modu bulundurmayacak. Oyun, sadece tek kişilik oyun modunu barındıracak ve bütün oyunu, tek başımıza tecrübe edeceğiz.

Days Gone PS kaç gb?

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB) DirectX: Sürüm 11. Depolama: 70 GB kullanılabilir alan.

Days Gone Türkçe olacak mı?

PlayStation 4 sahiplerinin uzun bir süredir sabırsızlıkla bekledikleri Days Gone nihayet raflardaki yerini aldı. Daha önce PS Vita için satışa sunulan Uncharted Golden Abyss oyunuyla ismini duyuran Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone, Türkçe alt yazı desteğiyle satışa sunuldu.

Days Gone hikayesi kaç saat?

PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği yeni oyun Days Gone, önümüzdeki ay piyasaya çıkacak. 26 Nisan tarihinde oyunculara sunulacak olan oyunun kaç saatte bitirildiği açıklandı. Gamereactor'ün geliştiricilerle yaptığı röportaja göre Days Gone'ın ana senaryosunu bitirmek 30 saat sürecek.

Days Gone Türkçe var mı?

PlayStation 4 sahiplerinin uzun bir süredir sabırsızlıkla bekledikleri Days Gone nihayet raflardaki yerini aldı. Daha önce PS Vita için satışa sunulan Uncharted Golden Abyss oyunuyla ismini duyuran Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone, Türkçe alt yazı desteğiyle satışa sunuldu.

Days Gone Coop mu?

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg'in yayınladığı rapor ile iptal edildiği öğrenilen Days Gone 2 ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Eski oyun yönetmeninin söylediğine göre oyun co-op olacaktı.