Tüpraş şirketi kime ait?

İçindekiler:

  1. Tüpraş şirketi kime ait?
  2. Star Rafineri sahibi kim?
  3. Socarın sahibi kim?
  4. Socar Türkiye kime ait?
  5. Mesut ilter kimdir?
  6. Socar Genel Mudur?
  7. Petkim i kim satın aldı?
  8. Petkim Koç'un mu?
  9. Socar Petkim i ne zaman aldı?
  10. Petkim sermaye artırımı ne zaman olacak?
  11. Petkim bedelsiz ne zaman hesaba geçer?
  12. Petkim temettü ne zaman verilecek?
  13. Bedelsiz kar payı ne demek?
  14. Temettü sonrası hisse fiyatı düşer mi?
  15. Temettü veren hisse almak alınır mı?
  16. Turkcell temettü ne zaman verecek?
  17. Temettüsüz işlem tarihi ne demek?
  18. Temettü ödemesi nasıl yapılır?

Tüpraş şirketi kime ait?

Koç Holding

Star Rafineri sahibi kim?

STAR Rafineri, Türkiye'nin İzmir ilinin Aliağa ilçesinde yer alan bir petrol rafinerisidir. Temeli 2011'de atılan tesis, Azerbaycan merkezli SOCAR'ın Türkiye iştiraki SOCAR Turkey Enerji A.Ş. tarafından 6,3 milyar dolar yatırımla hayata geçirildi.

Socarın sahibi kim?

SOCAR
Azərbaycan Respublikası Dövlət Neft Şirkəti Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi
TürHolding
KonumAzerbaycan
Müşahede Kurulu BaşkanıMikail Cabbarov
Resmî sitesocar.az

Socar Türkiye kime ait?

SOCAR Türkiye, 17 Haziran 2019'da Alman enerji şirketi EWE AG'nin Türkiye'deki operasyonlarını yöneten EWE Turkey Holding ve iştiraklerini satın almıştır.

Mesut ilter kimdir?

Mesut İlter, 2009-2014 yılları arasında TÜPRAŞ İzmit Rafineri Müdürlüğü yaptı. Ardından Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sonrasında ise İzmir'e gitti, Star rafinerisinin kuruluşunda yer aldı, Star Rafineri AŞ Genel Müdürlüğüne getirildi.

Socar Genel Mudur?

SOCAR Turkey Akaryakıt Depolama A.Ş. Genel Müdürü Sn. Haluk URUL, Şirketimiz Genel Müdürüne bağlı olacak şekilde, Petrokimya üretim fonksiyonlarını yönetmek üzere, Rafineri ve Petrokimya İş Birimi, Petrokimya Üretim Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına atanmıştır.

Petkim i kim satın aldı?

PETKİM Petrokimya Holding A.Ş.'nin sermayesindeki %51 oranındaki kamu hissesinin blok olarak, ihalede SOCAR& Turcas Ortak Girişim Grubu'na 2,04 milyar ABD Dolarına satılması işlemi resmen tamamlandı.

Petkim Koç'un mu?

Petkim, Koç Holding Şirketlerinden Koçsistem Desteğiyle Kuramsal Kaynak Planlama (Erp) Projesi'ni Hayata Geçirdi. 7 Milyon Dolarlık Yatırımla Petkim'in 22 Birimi, 13 Modülle Birbirlerine Teknolojik Olarak Bağlandı. 13 Ayda Tamamlanan Projeyle Petkim'in, Hammadde Stoklarından Faturalandırmaya Kadar Bütün Birimleri ...

Socar Petkim i ne zaman aldı?

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev, şunları söyledi: “Türkiye pazarına 2008 yılında Petkim'i satın alarak girdik ve o tarihten bu yana STAR Rafineri, TANAP, Petlim Konteyner Terminali ve Petkim Rüzgâr Enerjisi Santrali gibi dev projelere imza attık.

Petkim sermaye artırımı ne zaman olacak?

ŞEKER YATIRIM – Petkim PETKM Hisse Haber – br> Bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi dir.

Petkim bedelsiz ne zaman hesaba geçer?

Petkim bedelsiz pay alma hakkı kullanımının başlangıç tarihini 19 Haziran 2019 olarak açıkladı. Yeni payların, borsada işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği tarih olarak 21 Haziran 2019 olarak dikkat çekti.

Petkim temettü ne zaman verilecek?

PETKM Temettüleri
Temettüsüz İşlem TarihiTemettüÖdeme Tarihi
/td>0,33/td>
/td>0,4/td>
/td>0,32/td>

Bedelsiz kar payı ne demek?

Daha açık bir anlatımla bedelsiz hisse dağıtımı, şirketin sermayesini iç kaynaklardan karşılayarak çıkardığı hisse senetlerinin bir “bedel” karşılığı olmaksızın ortaklarına dağıtması olarak tanımlanıyor.

Temettü sonrası hisse fiyatı düşer mi?

Şirketin temettü verdiği gün fiyatı %18.

Temettü veren hisse almak alınır mı?

Temettünün hak edilmesi için hissenin en geç temettü ödeme tarihinden önceki işlem gününde alınmış olması gerekir. Fakat daha önemlisi hisse, temettü primini yapmadan önce alınmasıdır. ... Hisse başına alınan net temettü miktarı, temettü ödeme gününden sonraki 2. işlem günü öğleden sonra yatırım hesabınıza geçer.

Turkcell temettü ne zaman verecek?

2021 YILINDA TURKCELL TEMETTÜ VERECEK Mİ?
Temettüsüz İşlem TarihiTemettüÖdeme Tarihi
/td>0,37/td>
/td>0,46/td>
/td>0,46/td>
/td>0,8/td>

Temettüsüz işlem tarihi ne demek?

Temettüsüz İşlem Tarihi Temettüsüz satış tarihi Temettüsüz Tarih Temettüsüz satış tarihi, hangi hissedarların beyan edilen temettü almaya hak kazanacağını belirleyen bir yatırım süresidir. ... Temettüsüz satış tarihinde veya sonrasında hisse satın alanların temettü alma hakkı yoktur.

Temettü ödemesi nasıl yapılır?

Temettü nasıl hesaplanır? Hisse senetleri nominal değerlerle ölçülmektedir. Borsada bu değer 1 TL olarak belirtilmiştir. Bu noktadan hareketle %20 temettü dağıtan bir şirkete ortak olunması durumunda her bir hisse için 1 TL nominal değerin karşılığı olarak 0,20 TL (20 kuruş) kâr payı alınır.