Yahşi Batı Hangi yılda çekildi?

İçindekiler:

  1. Yahşi Batı Hangi yılda çekildi?
  2. Yahşi Batı Şerif Kimdir?
  3. Yahşi Batı nerede geçiyor?
  4. Yahşi Batı filmi nerede çekildi?
  5. A.r.o.g sinema filmi nerede çekildi?
  6. Yahşi Batı kaç kişi izledi?
  7. G.o.r.a filmi nerede çekildi?
  8. A.r.o.g köyü nerede?
  9. A.r.o.g nüfus 100 nerede?
  10. G.O.R.A. kaç günde çekildi?
  11. A.r.o.g kaçta çekildi?
  12. Frig Vadisi A.r.o.g nerede?
  13. Frig Vadisi Emre Gölü nerede?

Yahşi Batı Hangi yılda çekildi?

112 dk. Yahşi Batı, Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini, Cem Yılmaz'ın ise senaristliğini ve başrolünü üstlendiği, 2009 yılı yapımı bir Türk komedi-western filmidir. Filmde Cem Yılmaz, 1881 yılında ABD başkanına (James Garfield) Padişah'ın (II.

Yahşi Batı Şerif Kimdir?

Şerif Lloyd rolünde döktürüyor Zafer Algöz. Bu yılın erkek oyuncu ödüllerini silip süpürürse kimse şaşırmasın. Filmi izlerken özellikle Zafer Algöz'ün konuşmasına dikkat edin... Yahşi Batı ekibi, Şerif Lloyd karakteriyle Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Vahi Öz'e selam çakıyor.

Yahşi Batı nerede geçiyor?

Yahşi Batı, Kemerburgaz Madenler mevkii çiftalan köyünde çekildi. Osmanlı'dan Amerikan Başkanı'na özel bir hediye götürmek için yola çıkan 2 gizli polis Aziz Vefa ve Lemi Galip, yolda soyguna uğrarlar.

Yahşi Batı filmi nerede çekildi?

Cem Yılmaz'ın sevilen filmlerinden Yahşi Batı, Kemerburgaz Madenler mevkii Çiftalan köyünde çekildi.

A.r.o.g sinema filmi nerede çekildi?

Tanıtım filminin ardından filmin çekimi için uygun yer arayışına girilmiş, İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi'nin geneline yapılan geziler ve araştırmaların sonucu olarak Antalya'ya bağlı Kurşunlu köyü ve Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesi filmin başlıca çekim yeri olarak belirlenmiştir.

Yahşi Batı kaç kişi izledi?

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp başrolde olduğu, Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği "Yahşi Batı" ilk üç gün açılışı ile yeni yıla damgasını vurdu. Açılış hafta sonunda 906.663 izleyici, 8 milyon 4 TL gişe hasılatına ulaşan film, vizyona girdiği ilk gün olan 1 Ocak tarihinde 3.171.825 TL gişe hasılatı elde etti.

G.o.r.a filmi nerede çekildi?

Gora filminin büyük bir bölümü uzayda geçmektedir. Filmin ilk bölümlerinde çarşı ve Arif'in yaşadığı, çalıştığı yer olarak Antalya tercih edildi. Filmin büyük bir bölümünü kapsayan Uzay sahneleri için ise Antalya'da farklı platolar ve setler kullanıldı. Stüdyolar Antalya Film Platolarında Gora filmi için oluşturuldu.

A.r.o.g köyü nerede?

Taş Devri atmosferinin izleyici ile buluşturulduğu AROG filmi Afyonkarahisar'da çekildi. Frig Vadisi'nin eşsiz yapısı, Taş Devri hissi yaratmak için kullanıldı. Vadide yer alan mağaralar, su kuyuları, düzlük alanlar AROG filminin birçok sahnesinde yer alıyor.

A.r.o.g nüfus 100 nerede?

Cem Yılmaz da Arog filminde Taş Devri hissini yaratmak için çekimlerini Frig Vadisi'nde gerçekleştirmiş. Mağaraların olduğu kısmın önünde “AROGNüfus: 100” yazan tabela ile bir anı fotoğrafı çektirebilirsiniz.

G.O.R.A. kaç günde çekildi?

G.O.R.A.
Film afişi.
YönetmenÖmer Faruk Sorak
Yapım yılı2004
Çıkış tarih(ler)i
Süre127 dakika
16 satır daha

A.r.o.g kaçta çekildi?

A.R.O.G. (tam adıyla A.R.O.G: Bir Yontma Taş Filmi), Cem Yılmaz'ın yazıp Ali Taner Baltacı ile birlikte yönettiği, 2008 yapımı bilim kurgu ve fantastik komedi filmidir. Film, G.O.R.A.

Frig Vadisi A.r.o.g nerede?

Frig Vadisi Ankara, Afyonkarahisar, Eskişehir'in tümü ile Kütahya ilinin büyük bir bölümüyle Konya, Isparta ve Burdur'un kuzeyinde kalan coğrafi bölgeleri kapsamaktadır. Vadiye adını veren Frigyalı'lar M.Ö VII. Yüzyılda burada yaşamışlardır. Antik dönemde de buraların adı Frigya olarak geçmekteymiş.

Frig Vadisi Emre Gölü nerede?

Emre Gölü Hakkında Bilgiler. Göl, Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesi sınırları içerisinde yer alıyor. 3000 yıllık Frig Vadisi'nde bulunması sebebiyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı durumuna gelmiş. Gerçekleştirilen doğa ve spor aktiviteleriyle de cazibe merkezine dönüşmüş.