Taylor Swift ve Tom Hiddleston sevgili mi?

İçindekiler:

  1. Taylor Swift ve Tom Hiddleston sevgili mi?
  2. Taylor Swift Harry Styles neden ayrildi?
  3. Taylor Swift kim aldatti?
  4. Taylor Swift I Knew You Were Trouble kime yazdı?
  5. Harry Styles ve Taylor Swift sevgili mi?
  6. Toylar Switch kimdir?
  7. Taylor Swift I Knew You Were Trouble şarkısını kime yazdı?
  8. Taylor Swift üniversite okudu mu?
  9. Taylor Swift wildest Dreams şarkısını kime yazdı?
  10. Toylar Switch nereli?
  11. Taylor Swift hangi okuldan mezun oldu?
  12. Taylor Swift I kim aldatti?

Taylor Swift ve Tom Hiddleston sevgili mi?

İddiaya göre Hiddleston, kız arkadaşı Swift'e Emmy Ödül Töreni'ne birlikte gitmeyi teklif etti ancak ABD'li şarkıcı, Hiddleston'ın kendisiyle bu nedenle birlikte olup olmadığını sorgulayarak ilişkiyi bitirmeye karar verdi.

Taylor Swift Harry Styles neden ayrildi?

Ancak 2013 Ocak ayının ilk haftasında çift bitmişti. Swift ve Styles, Britanya Virjin Adaları'na hızlı bir gezinti yapmak için ayrıldı.

Taylor Swift kim aldatti?

Taylor Swift'in uğruna 1,5 yıl birlikte olduğu sevgilisi Calvin Harris'i terk ettiği aktör Tom Hiddleston'la olan büyük aşkı 3 ay sürdü.

Taylor Swift I Knew You Were Trouble kime yazdı?

Taylor Swift'in şarkısı I Knew You Were Trouble Harry Styles'le olan ayrılığından doğan bir acıdan dolayı yazılmış. Radar'ın haberine göre işin aslı Harry Styles kendisini gittikleri tatilde aldattıktan sonraki dönemine ait bir şarkıymış.

Harry Styles ve Taylor Swift sevgili mi?

Eski One Direction üyesi Harry Styles ile 2012 yılında bir aşk yaşayan Taylor Swift, bu ilişkiye dair asla konuşmamıştı. Harry Styles da yıllarca suskunluğunu bozmadı, ta ki verdiği son röportajda Taylor Swift'in adını geçirene kadar.

Toylar Switch kimdir?

13 Aralık 1989), 11 Grammy ödülü sahibi Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve yönetmen. Wyomissing, Pensilvanya'da büyüdü ve on dört yaşında Nashville, Tennessee'ye taşındıktan sonra country müzikteki kariyerine başladı.

Taylor Swift I Knew You Were Trouble şarkısını kime yazdı?

I Knew You Were Trouble
ŞirketBig Machine
YazarTaylor Swift, Max Martin, Shellback
YapımcıMax Martin, Shellback
Taylor Swift single çalışmaları kronolojisi
9 satır daha

Taylor Swift üniversite okudu mu?

Vanderbilt Üniversitesi'nde okuyan Austin adından küçük bir erkek kardeşi vardır.Hayatının ilk dönemlerini on bir dönümlük bir çam ağacı yetiştirme alanın bulunduğu Montgomery County, Pensilvanya'da geçirdi.Dokuz yaşındayken ailesi Wyomissing, Pensilvanya'ya taşındı, burada West Reading Elementary Center ve Wyomissing ...

Taylor Swift wildest Dreams şarkısını kime yazdı?

Wildest Dreams, Amerikalı şarkıcı-söz yazarı Taylor Swift tarafından kendisinin 5. stüdyo albümü 1989 (2014) için kaydedilmiş bir şarkıdır. Şarkı, Big Machine tarafından, 31 Ağustos 2015 tarihinde albümün beşinci single'ı olarak yayımlandı. Swift, şarkıyı Shellback ve Max Martin ile birlikte yazdı.

Toylar Switch nereli?

Taylor Alison Swift (d. 13 Aralık 1989), Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı. Taylor Alison Swift 13 Aralık 1989'da Reading, Pensilvanya'da doğdu. Babası, Scott Swift, mali danışman,annesi Andrea (kız soyadı Gardner) ise ev hanımıdır.

Taylor Swift hangi okuldan mezun oldu?

Aaron Akademisi2008 Hendersonville LisesiWyomissing Area Junior-Senior High SchoolThe Wyndcroft SchoolWest Reading Elementary Center Taylor Swift/Eğitim

Taylor Swift I kim aldatti?

Taylor Swift'in uğruna 1,5 yıl birlikte olduğu sevgilisi Calvin Harris'i terk ettiği aktör Tom Hiddleston'la olan büyük aşkı 3 ay sürdü.