Kapadokyaya gitmek için hangi havaalanı?

İçindekiler:

  1. Kapadokyaya gitmek için hangi havaalanı?
  2. Nevşehir Kapadokya Havalimanı ne zaman açıldı?
  3. Kapadokya Havalimanı var mı?
  4. Kayseri otogardan kapadokyaya nasıl gidilir?
  5. Kapadokya Havalimanından Göreme'ye nasıl gidilir?
  6. Uçakla Kapadokya'ya nasıl gidilir?
  7. Nevsehir havalimanından otogara nasil gidilir?
  8. Niğde'ye gitmek için hangi havaalanı?

Kapadokyaya gitmek için hangi havaalanı?

Kapadokya'ya uçakla gelmek istediğinizde inebileceğiniz iki havaalanı var. Bunlardan biri Nevşehir merkeze 100 km mesafede bulunan Kayseri Havalimanı, diğeri ise 26 km uzaklıkta olan Kapadokya Havalimanı.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı ne zaman açıldı?

Nevşehir Kapadokya Havalimanı
Havalimanı tipiSivil
İşleticiDHMİ
YerNevşehir, Türkiye
Açılış1998
12 satır daha

Kapadokya Havalimanı var mı?

Nevşehir Kapadokya Havalimanı şehir merkezinden 25 km uzaklıkta bulunuyor. Havalimanından merkeze ya da Ürgüp, Göreme, Avanos gibi ören yerlere hatta bazı otellerin önüne kadar gitmek için havalimanı servisleri, taksi ya da araç kiralama gibi alternatifleriniz var.

Kayseri otogardan kapadokyaya nasıl gidilir?

Kapadokya'ya tren ile de tam bir ulaşım yoktur. Ancak Kayseri'ye geldikten sonra tren garına 15 dakikalık mesafede bulunan otogara gidip bir otobüsle bölgeye ulaşabilirsiniz. Kapadokya'ya genellikle ulaşım kara yoluyla sağlanır. İstanbul-Ankara otobanı sayesinde bölgeye ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kapadokya Havalimanından Göreme'ye nasıl gidilir?

Otobüsle Kapadokya'ya geldikten sonra minibüs ya da dolmuşla. Eğer havayolunu kullanacaksanız Kapadokya Havalimanı'na günlük olarak düzenlenen uçak seferleriyle de ulaşabilirsiniz. Kapadokya Havalimanı, Göreme'ye 40 km mesafede, buradan Göreme'ye şehir içi minibüs ya da otobüslerle ulaşabilirisiniz.

Uçakla Kapadokya'ya nasıl gidilir?

Kapadokya'ya uçak ile gelmek isterseniz, maalesef bölgenin merkezinde bir havalimanı bulamazsınız. Bölgeye hava yolu ile ulaşım ancak Kayseri ve Nevşehir illeri üzerinden sağlanabilmektedir. Eğer otelinizin havalimanından sizi alma hizmeti varsa, pratik bir şekilde yerinize ulaştırılırsınız.

Nevsehir havalimanından otogara nasil gidilir?

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan Ürgüp Otogarı'na gitmenin en kolay ve zahmetsiz yolu, şüphesiz ki taksiler. Havalimanı terminal binasının hemen önünden kalkan taksilerle havalimanından otogara ortalama 45 – 50 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz.

Niğde'ye gitmek için hangi havaalanı?

Niğde'ye direkt hava yolu ile ulaşım yoktur. Şehre 130 kilometre mesafedeki Kayseri Havalimanı'na uçakla geldikten sonra transfer servisleri veya taksi ile Niğde'ye 1 saat 40 dakikada ulaşabilirsiniz.