Enpara Finansbank mı?

İçindekiler:

  1. Enpara Finansbank mı?
  2. Finansbank enpara hesabı nasıl açılır?
  3. Enpara com nasıl indirilir?
  4. 08 Kime Ait?
  5. Enpara com nasıl kullanılır?
  6. En para hangi Atm'ler ücretsiz?
  7. Enpara döviz hesabı açma ücretli mi?
  8. Enpara kredi kartı kaç günde gelir?

Enpara Finansbank mı?

Enpara.com tamamıyla QNB Finansbank'a aittir ve QNB Finansbank çatısı altında 3663 numaralı şube koduyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Finansbank enpara hesabı nasıl açılır?

Enpara.com müşterisiyseniz internet ya da cep şubemiz üzerinden “Hesaplar > Yeni hesap aç > Birikim hesabı” adımlarını izleyerek Birikim hesabı açılış ekranına ulaşabilirsiniz.

Enpara com nasıl indirilir?

Enpara Android Google Play İndirme Linki id=finansbank.enpara&hl=tr&gl=US linki üzerinden indirebilirler. Linke eriştikten sonra uygulamayı indir seçeneği tıklanarak indirme gerçekleştirilir. İndirme süresi ortalama 5-20 saniye arasında değişebilir.

08 Kime Ait?

Daha sonra Enpara müşteri hizmetlerinden arandığımı söyleyen kendisini güvenlik birimi müşteri temsilcisi olarak tanıtan bir kişi daha 36 63 telefon numarasıyla aradı.

Enpara com nasıl kullanılır?

Enpara; banka şubelerine sahip olmadığı için herhangi bir gideri bulunmamaktadır. Gider için ayırdığı bütçeyi müşterilerine aktaran sistem havale, eft, kart aidatı gibi ücretleri sizden almıyor. Ücretsiz bankacılık sistemi olarak sizlere hizmet veren Enpara sayesinde eft kesintileri yaşamıyorsunuz.

En para hangi Atm'ler ücretsiz?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapma hakkı geldi!

Enpara döviz hesabı açma ücretli mi?

Hesap işletim ücreti yok! Enpara.com Şirketim'de vadesiz hesaplarınız da dahil olmak üzere hiçbir hesabınız için hesap işletim ücreti ödemezsiniz, üstelik sonsuza kadar! USD/EUR cinsinden para transferlerinizi kolayca yapın! ... USD ve EUR cinsinden olmak üzere sadece birer tane vadesiz mevduat hesabı açılabilir.

Enpara kredi kartı kaç günde gelir?

Enpara.com Kredi Kartı Başvuru Takip Kredi kartı değerlendirme sonucu size derhal ve ücretsiz olarak SMS yoluyla iletilir. Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır.