Kefir neden zayıflatır?

İçindekiler:

  1. Kefir neden zayıflatır?
  2. Kefir fazla içilirse ne olur?
  3. Aç karna kefir içilir mi?
  4. Ekşimiş kefir zararlı mı?

Kefir neden zayıflatır?

Özellikle son yıllarda popülerliği artan ve tüm dünyada etkinliği kanıtlanmış olan kefir, içerisinde yer alan mayalar sayesinde kısa sürede zayıflamaya olanak sağlar. İçerdiği maya sayesinde yediğiniz yiyeceklerin hızlı şekilde sindirilmesine ve kolayca kana karışmasına yardımcı olur.

Kefir fazla içilirse ne olur?

Faydaları saymakla bitmeyen kefirin aşırı tüketiminin zarar verici etkisi olduğu durumlar da söz konusu olabilir. Bu tür durumlarda, kefiri mutlaka doktorunuza danışarak tüketmelisiniz. - Çok nadiren de görülse, kefir, bağırsak, mide krampları ve kabızlığa yol açabilmektedir.

Aç karna kefir içilir mi?

Kefirin en iyi özelliklerinden biri de günün her saati, ya da tok karnına rahatlıkla tüketilebilecek bir içecek olması. Yüksek besin değeri sayesinde kefir, gün içerisinde ara öğün olarak da tercih edilebilir. Kefir buzdolabında +4 C'de muhafaza edilmeli ve açıldıktan sonra 3 gün içerisinde tüketilmeli.

Ekşimiş kefir zararlı mı?

Ekşimiş olan kefirde yararlı bakteri sayısı artmış demektir. Damak tadınız izin verdiği sürece, ekşimiş olan Seçen Çiftliği kefirin içilmesinde hiçbir sakınca yoktur.