Boyun ağrısına hangi yastık iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Boyun ağrısına hangi yastık iyi gelir?
  2. Hangi yastık daha sağlıklı?
  3. Ortopedik yastık alırken nelere dikkat edilmeli?
  4. Boyun fıtığı olan hastalar nasıl yatmalı?
  5. Yastık çeşitleri nelerdir?
  6. Sert yastık zararlı mı?
  7. Terletmeyen yastık var mı?

Boyun ağrısına hangi yastık iyi gelir?

Doğru yatış pozisyonuna göre seçeceğiniz doğru yastıkla boyun ağrısından kaçınabilirsiniz. Boyun ağrısı olanlara mümkünse sırt üstü veya yan yatmaları tavsiye edilir. Sırt üstü uyuyanlar için orta sertlikte bir yastık boyun ve omuz bölgesini desteklemek için en iyi tercihlerden biridir.

Hangi yastık daha sağlıklı?

Yastık seçerken, en iyi yastık dolgu malzemesi kullanılmış olması, yüksekliğinin de size uygun olması gerekir. Bu nedenle size en sağlıklı dolgu malzemesi ipek kullanılmış, yüksekliğini istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz ipek yastık kullanmanızı öneriyoruz.

Ortopedik yastık alırken nelere dikkat edilmeli?

Bu nedenle kendinize özel bir yastık seçimi tercih yapacağınız zaman boyun bir kavis özelliklerinize, boyun uzunluğunuza ve omuz yüksekliğinize dikkat etmeniz gerekir. Bu sayede tamamen sizin için uyum sağlayacak ve anatomik yapınıza uyuyacak bir ortopedik yastık tercihi sağlayabilirsiniz.

Boyun fıtığı olan hastalar nasıl yatmalı?

Yan yatış pozisyonunda bacaklar arasına yastık yerleştirilmelidir. Boyun fıtığı olanların ise sırt üstü ve boyun kavsini destekleyici bir yastık kullanarak yatmaları ideal olanıdır.

Yastık çeşitleri nelerdir?

* Eğer uyurken terleme problemi yaşıyorsanız, Technogel ve Yatsan Air terlemeyi önlemeye yardımcı olan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
  • Technogel.
  • Air Longwave Visco Yastik.
  • Air Dolphin Visco Yastik.
  • Air Rain Visco Yastik.
  • Air Sensitive Visco Yastik.
  • Elyaf Yastıklar.
  • Pamuk Yastıklar.
  • Bambu Yastıklar.
Daha fazla öğe...

Sert yastık zararlı mı?

Fazla yüksek olan yastıklar çenenizi göğsünüze yaklaştırır ve omurganızın doğal şeklini bozar. Daha alçak ve orta sertlikteki yastıklar vücudunuzun şeklini korumaya yardımcı olur. Ayrıca yastığınızın tüm boynunuzu sardığından emin olmanız önemlidir.

Terletmeyen yastık var mı?

Terletmeyen üşütmeyen yün örme kumaşlı visco yastık yastığın kılıfında kullanılan yün örme kumaş terlemeyi önler yazın serin kışın ise sıcak tutar . Doğal yapısı her iklimde en ideal hali almasını sağlar. ... Bu yastık sayesinde visco yastığın konforunu yaşarken hiç bir terleme gibi yan etkilerinden korunmuş olacaksınız.