Vol LTE 1 ne demek?

İçindekiler:

  1. Vol LTE 1 ne demek?
  2. VoLTE servisi nedir ücretli midir?
  3. VoLTE hangi hatlarda var?
  4. Turkcell VoLTE arama nasıl yapılır?
  5. Vodafone LTE nasıl yapılır?
  6. VoLTE servisi nasıl aktif edilir?

Vol LTE 1 ne demek?

Voice Over LTE anlamına gelen VoLTE; Aynı anda veri ve ses kullanımına izin veren, yüksek kaliteli telefon görüşmelerine olanak sunan ve aramaların süresini önemli ölçüde kısaltan bir servistir.

VoLTE servisi nedir ücretli midir?

VoLTE ücretsiz mi veya ücretli mi diye merak edenler için şunu diyebiliriz ki bu teknoloji hizmeti tamamen ücretsiz kullanıma sunulmaktadır. Fakat desteği olan cihazınızın faktörü ve karşı tarafında desteğinin olması gibi şartları bulunmaktadır.

VoLTE hangi hatlarda var?

GSM operatörlerinin mevcut şebekelerine göre model farklılıkları olmakla birlikte VoLTE hizmetini destekleyen akıllı telefonlar ise şunlar: Apple: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.

Turkcell VoLTE arama nasıl yapılır?

HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
  1. HDSES yazarak 2200'a göndererek servisi kullanmaya başlayabilirsiniz.
  2. Dijital Operatör Uygulaması üzerinden işlem yapabilirsiniz.
  3. 532 Müşteri Hizmetlerinden abonelik işlemi yapabilirsiniz.

Vodafone LTE nasıl yapılır?

Vodafone bireysel aboneleri 4.5G yazıp 4545'e SMS atarak, Vodafone Self Servis uygulamasındaki Servisler bölümünden 4.5G'yi seçerek veya Cep Merkezleri'ne gelerek bu servisi aktive edebilir, simkart ve cihaz uyumluluğunu kontrol edebilirler.

VoLTE servisi nasıl aktif edilir?

Cihazınız ve SIM kartınız HD + Görüşmeye uyumlu, 4.5G servisiniz açık ise HD+ Görüşme Servisinizi VOLTE yazıp 5555'e göndererek SMS ile açabilirsiniz. Cihazınız ve SIM kartınız uyumlu fakat 4.5G servisiniz kapalı ise KABUL VOLTE yazıp 5555'e gönderdikten sonra servisi aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.