Savunma Sanayi fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Savunma Sanayi fuarı ne zaman?
  2. Savunma Sanayi fuarı 2021 ne zaman?
  3. Savunma Sanayi fuarı nerededir?
  4. Silah fuarı 2020 ne zaman?
  5. Savunma Sanayi Fuarı giriş ücreti ne kadar?
  6. Aselsan fuarı nerede?
  7. Aselsan fuar 2021 nerede?
  8. Idefe nasıl gidilir?

Savunma Sanayi fuarı ne zaman?

IDEF'21 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

Savunma Sanayi fuarı 2021 ne zaman?

organizatörlüğünde 17 - 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul'daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde icra edilecektir.

Savunma Sanayi fuarı nerededir?

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda düzenlenen IDEF'21, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Silah fuarı 2020 ne zaman?

9. Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı 04- 07 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

Savunma Sanayi Fuarı giriş ücreti ne kadar?

Giriş ücretsizdir. 18 yaşından küçükler, ilgi alanı itibari ile fuara alınamamaktadır. Fuar alanına silahla giriş kabul edilmeyecektir. Fuar girişinde kimlik ibraz etmek zorunludur.

Aselsan fuarı nerede?

ASELSAN, fuarın gerçekleşeceği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin 12inci Salonunda yer alacak standında; Deniz Sistemleri, Hava Sistemleri, Hava Savunma Sistemleri, Sınır-Sahil Güvenlik Sistemleri, Haberleşme Sistemleri, Elektronik Harp Sistemleri, Elektro-Optik Sistemler ve Silah Sistemleri senaryo merkezlerinde toplam ...

Aselsan fuar 2021 nerede?

IDEF 2021 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı 17-20 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor.

Idefe nasıl gidilir?

Anadolu Yakasından Söğütlüçeşme - Avcılar ardından Beylikdüzü hattına aktarma yaparak Avrupa yakasından Zincirlikuyu – Beylikdüzü hatları ile son durakta inerek Tüyap'a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.