Reynmen ile Cem Yılmaz akraba mı?

İçindekiler:

  1. Reynmen ile Cem Yılmaz akraba mı?
  2. Reynmen kiminle akraba?
  3. Cem Yılmaz Reynmen Neyi?
  4. Cem Uçan ve Yiğit uçan kardeş mi?
  5. Reynmen Cem Yılmaz'ın kuzeni mi?
  6. Cem Yılmaz Ozan Güven için ne dedi?
  7. Ozan Güven Cem Yılmaz nasıl tanıştı?
  8. Reynmen kimin yeğeni?
  9. Cem Uçan kardeşi kimdir?
  10. Reynmen adi ne?

Reynmen ile Cem Yılmaz akraba mı?

Reynmen lakaplı Youtuber Yusuf Aktaş şöhretle tanıştığı ilk günlerde Cem Yılmaz ile akraba olduğunu iddia etmişti. Annesi Hasibe Yılmaz Aktaş, ünlü oyuncunun dayısının oğlu olduğunu söylemişti. Reynmen geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile görüntülenince olay çıkarmış, muhabirlere tokat atarak saldırmıştı.

Reynmen kiminle akraba?

REYNMEN CEM YILMAZ İLE AKRABAYMIŞ! Reynmen ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın usta komedyen Cem Yılmaz ile 2 yıl önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. İkilinin akraba olduğu öğrenildi. Reynmen'in annesi Hasibe Yılmaz Aktaş ile Cem Yılmaz'ın dayı-hala çocuğu oldukları iddia edildi.

Cem Yılmaz Reynmen Neyi?

Cem Yılmaz ve Reynmen akrabalığı ortaya çıktı. Reynmen annesi Hasibe Yılmaz Aktaş ile Cem Yılmaz akrabalığı ortay açıktı. Hasibe Yılmaz Aktaş ile Cem Yılmaz dayı-hala çocuğu. Reynmen'in annesinin dayısının oğlu Cem Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

Cem Uçan ve Yiğit uçan kardeş mi?

12. Yıldızı parlayan oyunculardan Cem Uçan ve Yiğit Uçan kardeş.

Reynmen Cem Yılmaz'ın kuzeni mi?

Arkadaşlarıyla Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya fenomeni Reynmen ile akraba olduğu yönündekileri haberleri yalanladı.

Cem Yılmaz Ozan Güven için ne dedi?

Yılmaz'a, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven'in mahkeme karşısında "Aylık 5 bin TL gelirim var" demesi hatırlatıldı. Muhabirlerin "Efendim siz Ozan Bey'e aylık 5 bin TL mi veriyordunuz?" sorusuna bir hayli şaşıran ünlü komedyen, hızlı adımlarla aracına doğru ilerledi.

Ozan Güven Cem Yılmaz nasıl tanıştı?

Cem Yılmaz oyuna gidiyor ve Ozan Güven ünlü komedyeni o gece orada bulunan Serenay Sarıkaya'yla tanıştırıyor. Ve sürpriz aşkın temelleri de o oyunda atılıyor. Yani aylardır gündemden düşmeyen bu aşkın altından, Cem Yılmaz'la yediği içtiği ayrı gitmeyen Ozan Güven çıkıyor.

Reynmen kimin yeğeni?

'Derdim Olsun' şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Reynmen'in, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın akrabası olduğu ortaya çıktı. 'Derdim Olsun'la YouTube'da rekor kıran Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın, usta komedyen Cem Yılmaz'la akraba olduğu ortaya çıktı.

Cem Uçan kardeşi kimdir?

Yiğit Uçan Gökhan Uçan Cem Uçan/Kardeşleri

Reynmen adi ne?

Yusuf Aktaş Reynmen/Tam adı Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş, 6 Aralık 1995 tarihinde dünyaya geldi. Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolar ile tanındı. Sivaslı olan Yusuf Aktaş'ın babası Azerbaycan göçmenidir.