Evde oje nasıl yapılır malzemeleri?

İçindekiler:

  1. Evde oje nasıl yapılır malzemeleri?
  2. Evde Kalıcı Oje Nasıl Çikarilir?
  3. Oje yerine ne sürülür?
  4. Evde oje nasıl kurutulur?
  5. Kalıcı oje kaç günde çıkar?
  6. Protez tırnak ve kalıcı oje nasıl çıkarılır?
  7. Oje çıkarmak için aseton yoksa ne yapılabilir?
  8. Beyaz ojenin üstüne Gazete nasıl yapılır?

Evde oje nasıl yapılır malzemeleri?

Evde oje yapım malzemeleri
  1. Süspansiyon oje bazı
  2. Boş oje kabı
  3. Küçük bir huni.
  4. Oje topları
  5. Palet.
  6. Yağ bazlı renklendiriciler ya da sim.
  7. Dondurma çubuğu.

Evde Kalıcı Oje Nasıl Çikarilir?

– Aynı şeklide parçalara ayırdığınız aliminyum folyoları pamukların üzerine gelecek şekilde parmaklarınızı sarın. – Sardığınız tırnakları 5-10 dakika beklettikten sonra tırnaklarınıza masaj yapar gibi ovarak kalıcı ojeleri çıkartın. – Tırnak kenarlarından kalan ojeleri sivri uçlu manikür aletinizle temizleyebilirsiniz.

Oje yerine ne sürülür?

Bir kabın ya da tabağın içine tırnaklarınızı kaplayacak kadar kolonya dökün. Tırnaklarınızı kolonya içinde 5 dakika bekletin ve yine kolonyalı pamuk yardımıyla ojelerinizi silin. Kolonyanın içindeki alkol ojelerinizin silinmesine yardımcı olacaktır.

Evde oje nasıl kurutulur?

Ellerinize oje sürdükten sonra buzlu su dolu bir kaba ellerinizi batırın. 1-2 dakika bekleyin. Ya da elinizi buzdolabının dondurucu kısmına tutun ve 1-2 dakika bekletin. Ojenizin ne kadar çabuk kuruduğunu göreceksiniz.

Kalıcı oje kaç günde çıkar?

Kalıcı oje özel jel malzemelerden üretilmiştir. Bu ojeleri ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında kullanabilirsiniz. UV teknolojisi ile ojelerin kalıcılığı artırılır ve böylelikle ojelerin kullanım süresi uzamış olur.

Protez tırnak ve kalıcı oje nasıl çıkarılır?

Tırnakların üzerini törpü ile törpüleyin. Pamukları asetona bulayıp tırnaklarınızın zerine yerleştirin ardından alüminyum folyolar ile tırnaklarınızı sarın. Bu şekilde 30 dakika bekletmeye özen gösterin. Alüminyum folyoyu tırnaklarınızdan yavaşça çektiğinizde akrilik tırnak kalkacaktır.

Oje çıkarmak için aseton yoksa ne yapılabilir?

Ilık su dolu bir kap içine sıvı sabun ekleyin ve tırnaklarınızı bu suyun içinde 5 dakika tutun. Ardından yumuşayan tırnaklarınızı limonla ovalayarak ojeleri çıkarın. Diş macunu da yeri geldiğinde aseton yerine geçebiliyor.

Beyaz ojenin üstüne Gazete nasıl yapılır?

Ojeli tırnaklarımızı kolonya veya deodorant ile ıslatıyoruz. Ardından gazete parçasını kolonya ile ıslattığımız tırnağımızın üzerine yapıştırıyoruz. Kağıdı biraz da parmağımızın üzerindeyken kolonya ile ıslatıp 30 saniye bastırdıktan sonra kaldırıyoruz. Daha sonra kalıcı olması adına tırnak cilasını uygulayabilirsiniz.