Burger King isim hakkı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Burger King isim hakkı kaç TL?
  2. Mc Donalds ın dünyada kaç şubesi var?
  3. Mc Donalds ürünleri nereden geliyor?
  4. Dünyada kaç tane Burger King şubesi var?
  5. Starbuck bayilik veriyor mu?
  6. Mc Donalds bayilik ücreti ne kadar?
  7. Türkiye'de kaç tane Burger King şubesi var?

Burger King isim hakkı kaç TL?

21 yıldır TAB Gıda bünyesinde Türkiye'de faaliyet gösteren Burger King, 2019 sonuna kadar 280 franchise restoran açacak. Yatırımcıya iki model sunuluyor. Girişimci 500 bin dolara anahtar teslim restorana yatırım yapabiliyor, ya da 115 bin dolara isim hakkı bedeli ödeyerek restoranı kendisi yaptırıyor.

Mc Donalds ın dünyada kaç şubesi var?

İlk McDonald's restoranı, 1940 yılında Richard ve Maurice McDonald tarafından ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Bernardino şehrinde açıldı. McDonald's bugün, 119'dan fazla ülkede 34.000'den fazla restoranla hizmet veriyor. Bunların 13.000'den fazlası Amerika dışında bulunuyor.

Mc Donalds ürünleri nereden geliyor?

McDonald's Türkiye etlerini Türkiye'de Namet, Hacıince ve Pınar Et'in modern tesislerinden temin ediyor.

Dünyada kaç tane Burger King şubesi var?

Dünyanın en büyük ikinci fast-food zinciri olan Burger King'in yalnızca 58 ülkede restoranı var. Tüm dünyadaki restoran sayısı ise 11.000, üstelik bunun 9.000'i Amerika'da.

Starbuck bayilik veriyor mu?

Starbucks bayiliği nasıl alabilirim? ... Starbucks, Türkiye'deki tüm operasyonu için Shaya Grubu'nu ortağı seçmiştir. Shaya Kahve'nin sahip olduğu bu lisans hakkı, başka kişi veya kuruluşlara alt lisans ya da bayilik verilmesi şeklinde uygulanmamaktadır.

Mc Donalds bayilik ücreti ne kadar?

Verilen lisans yalnızca bir restoranın işletmeciliği ile sınırlıdır. Yatırım maliyeti restoranın tipine ve büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte 250.000$ - 400.000$+ KDV arasındadır. İşletmeci adayı ile 10 yıllık sözleşme yapılır. İşletmeci adayı, McDonald's'a 30.000$ + KDV başlangıç ücreti öder.

Türkiye'de kaç tane Burger King şubesi var?

Türkiye'de sektörünün lider markası biri olan Burger King®, bugün Türkiye genelindeki 650'den fazla restoranı ile lezzet düşkünlerine hizmet vermektedir.