Ziraat Bankası kart numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası kart numarası nerede yazar?
  2. Bonus Kart numarası nerede yazar?
  3. Bonus kart numaramı nasıl öğrenebilirim?
  4. Istanbul kart kart numarası nerede yazar?
  5. Eski Istanbul karta HES kodu nasıl alınır?
  6. Banka kartı hesap no nerede yazar?

Ziraat Bankası kart numarası nerede yazar?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır.

Bonus Kart numarası nerede yazar?

Kredi kartı numarası; 16 haneli olarak, kredi kartının ön kısmında alt tarafa doğru, kredi kartının enini kapatacak şekilde kabartma bir şekilde 4'er haneli olarak yazmaktadır.

Bonus kart numaramı nasıl öğrenebilirim?

BİLGİ yazıp bir boşluk bırakarak Bonus'unuzun son 4 rakamını 3340'a gönderin, aşağıdaki bilgilere ulaşın.

Istanbul kart kart numarası nerede yazar?

Kart/Seri no alanına İstanbulkart'ınızın ön yüzünde bulunan 16 haneli numarayı girerek (örnek: 63 3456), İstanbulkart'ınızın arkasında harf ve rakamlardan oluşan 14 haneli seri no bilgisini girerek (örnek: 048C2C0AF52480).

Eski Istanbul karta HES kodu nasıl alınır?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Banka kartı hesap no nerede yazar?

Banka hesap numarasını bulmak için kartın ön yüzündeki 4 parçalı olan ve 16 haneli olan numaraya bakılmalıdır. 16 hanelik numara kart numarasıdır. Hesap numarası ile karıştırılmaması gerekir. 16 hanelik numaranın ilk 4 hanesi şube kodunu göstermektedir.