En lüks araba hangisi?

İçindekiler:

  1. En lüks araba hangisi?
  2. Türkiye'de en pahalı araba hangisi?
  3. En lüks arabalar hangi ülkede?
  4. Dünyanın en pahalı aracı hangisi?
  5. Hangi araba daha pahalı?
  6. En pahalı araba hangi ülkede satılıyor?
  7. En pahalı arabası kimde?

En lüks araba hangisi?

Dünyanın en pahalı otomobili unvanı sürekli el değiştiriyor. 2021'in başında, 0 km olarak satışa sunulan otomobiller arasında yaptığımız listenin en tepesinde Bugatti La Voiture Noire varken, bu durum Haziran 2021 itibarıyla Rolls-Royce'un eline, 28 Milyon Dolar'lık fiyatlı Boat Tail ile geçti.

Türkiye'de en pahalı araba hangisi?

1. 2020 Bugatti Chiron (50 Milyon TL)

En lüks arabalar hangi ülkede?

Avustralya, dünyada en ucuza araç satın alınabilecek ülkeler listesinde birinci sırada yer alırken, en pahalıya araç satın alınan ülkenin Türkiye olduğu ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere araba sahibi olmak, bir insanın sahip olması gereken en temel ihtiyaçlarından biri.

Dünyanın en pahalı aracı hangisi?

İngiliz lüks araç üretici Rolls-Royce'un yeni otomobili, 20 milyon sterlinlik (yaklaşık 240 milyon TL) fiyatı ile dünyanın en pahalı otomobili ünvanını Bugatti'nin La Voiture Noir modelinden devraldı.

Hangi araba daha pahalı?

Özel üretim departmanını yenileyen Rolls-Royce yeni modeli Boat Tail ile 'dünyanın en pahalı otomobili' unvanını aldı. Sahibine özel olarak tasarlanan araç, 20 milyon Sterlinllik (28 milyon dolar) fiyatıyla, 2019 yılında 11.5 milyon sterline satılan Bugatti'nin La Voiture Noir modelini geride bıraktı.

En pahalı araba hangi ülkede satılıyor?

Türkiye dünyada en pahalı otomobil satılan ülke oldu. Ülkemizde bir arabaya sahip olmak için yıllık maaşınızın 6,5 katını bayiye ödemek zorundasınız. Türkiye otomobil pazarının ilk çeyreğinde satışlar yüzde 59.7 oranında büyüdü ve 1 adet seviyesine yükseldi.

En pahalı arabası kimde?

2019 yılında dünyanın en pahalı otomobili olarak geçen Fransız spor araba markası Bugatti'nin La Voiture Noire modeli, vergiler dahil edildiğinde 19 milyon, vergisiz ise 12.5 milyon dolarlık fiyatıyla dudak uçuklatıyor. 1500 beygir gücüne sahip olan bu otomobil, 2019 yılında sadece bir adet üretildi ve o adet dünyaca ...