Miles&Smiles kredi kartı hangi bankanın?

İçindekiler:

  1. Miles&Smiles kredi kartı hangi bankanın?
  2. Miles and Smiles kredi kartı nerelerde kullanılır?
  3. THY Miles and Smiles hangi banka?
  4. THY kaç mil puanla uçak bileti alınır?
  5. THY hangi banka ile çalışıyor?
  6. Miles Smiles üyelik nedir?

Miles&Smiles kredi kartı hangi bankanın?

2000 yılından beri Türk Hava Yolları'nın resmi kredi kartı Miles&Smiles Garanti'nin ayrıcalıklarla dolu dünyası sizi bekliyor. Özel markalarda yüzlerce ayrıcalık sadece Miles&Smiles Garanti kredi kartlarında.

Miles and Smiles kredi kartı nerelerde kullanılır?

Türk Hava Yolları Miles&Smiles Yolcu Programı'na üye anlaşmalı otel, araç kiralama, ve perakende firmalarından yapacağınız harcamalar karşılığında mil kazanırsınız.

THY Miles and Smiles hangi banka?

Miles&Smiles Garanti bankası kredi kartı Ayrıca, Türk Hava Yolları satış ofisleri, Türk Hava Yolları mobil uygulaması ve 0 849'dan satın alınan uçak biletleri için ise, Garanti BBVA poslarından yapılan 1 TL harcamaya 1 Mil kazanma ve taksit sunuluyor.

THY kaç mil puanla uçak bileti alınır?

Ödül bilet almak için eksik kalan Millerinizi internet sitemizden Mil satın alarak tamamlayabilirsiniz. KDV dâhil 30 USD karşılığında 1.000 Mil satın alabilirsiniz. Uygulama kapsamında en az 1000 Mil, en fazla 50.000 Mil satın almanız mümkün.

THY hangi banka ile çalışıyor?

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri görevini yürüten ve hali hazırda Türk Havacılığının en büyük yer hizmetleri şirketi konumunda olan Turkish Grounda Servives'in (TGS) çalıştığı banka bir kez daha değişti. Yeni banka Yapı kredi Bankası oldu. Yani Türk Hava Yolları'nın çalıştığı banka ile çalışma kararı alındı.

Miles Smiles üyelik nedir?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.