Gülben niye altına işiyor?

İçindekiler:

  1. Gülben niye altına işiyor?
  2. Masumlar Apartmanı hastalıkları neler?
  3. Masumlar Apartmanı Neriman hastalığı nedir?
  4. Safiye'nin hastalığı ne?
  5. Safiye masumlar Apartmanı kaç yaşında?
  6. Bir insan neden çöp biriktirir?

Gülben niye altına işiyor?

Han'ın kardeşlerinden Gülben'in hastalığının obsesif bozukluk olduğu düşünülse de, ablası Safiye gibi aşırı obsesif tutum sergilemediği de gözlerden kaçmıyor. Diğer yandan Gülben'in sık sık altına kaçırması da, genellikle obsesif davranış sergileyen annelerin çocuklarında görülen bir davranış şekli olarak biliniyor.

Masumlar Apartmanı hastalıkları neler?

Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı Gülben'in geceleri kirlettiği çarşafları apartmanın bir dairesinde saklaması bu temizlik takıntısı ile çelişiyor. "Obsesif kompulsif kişilik bozukluğu" yaşayan Safiye, yemek yapmak için kullandığı malzemeyi sabunla ve üçe kadar sayarak yıkıyor.

Masumlar Apartmanı Neriman hastalığı nedir?

Neriman aslında mazoşist bir yapıya sahip, ev içerisinde yaşadığı büyük gerilimin izleri kollarında açıkça görülen Neriman strese girdikçe kollarını yara açana kadar kaşıyıp üstüne kolonya döküyor ve canının yanmasından zevk alıyor tıp literatüründe mazoşizm olan bu rahatsızlık ilerleyen bölümlerde Neriman'ın başına ...

Safiye'nin hastalığı ne?

Obsesif kompulsif bozukluk ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları arasında yer alan Safiye karakteri takıntıları ile dikkat çekiyor. Mantıksız ve rahatsız edici tekrarlayan düşünce, davranışlar ise obsesif kompulsif bozukluk (OKB) durumunu ortaya çıkarıyor.

Safiye masumlar Apartmanı kaç yaşında?

Peki, Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola kimdir? İstanbul doğumlu olan Ezgi Mola, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur.

Bir insan neden çöp biriktirir?

İSTİFÇİLİĞİN SEBEPLERİ NELER? İstifçiliğin temelinde genetik faktörler, travmalar, erken çocukluk dönemlerinde maruz kalınan aile tutumları, ayrılık anksiyetesi olarak da bilinen terk edilme korkusu gibi sebepler bulunabiliyor.