Rıza Sarraf ne oldu?

İçindekiler:

  1. Rıza Sarraf ne oldu?
  2. Ebru Gündeş boşandı mı?
  3. Ebru Gündeş neden boşanamıyor?
  4. Egemen Bağış Akp'den istifa etti mi?
  5. 17 25 Aralık kumpası nedir?

Rıza Sarraf ne oldu?

'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde banka dolandırıcılığı ve kara para aklamanın yanı sıra ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu delmek suçlamaları ile göz altına alınmış, ardından mahkeme tarafından 75 yıla kadar hapis istemiyle tutuklanmıştır.

Ebru Gündeş boşandı mı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab arasındaki boşanma davası, 22 Nisan'da sonuçlandı. ... Hürrriyet'ten Toygun Atilla'nın haberine göre; boşanma kararının ardından kızları Alara ile ABD'ye giden Gündeş, geçen hafta Türkiye'ye döndü. Sanatçının dönüşüyle dava kararı kesinleşti ve çift resmen boşandı.

Ebru Gündeş neden boşanamıyor?

Ebru Gündeş dava dilekçesinde, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçe gösterip, Reza Zarrab'ın bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürmüştü. Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde 22 Nisan'da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi.

Egemen Bağış Akp'den istifa etti mi?

Soruşturmaların ardından Egemen Bağış Avrupa Birliği Bakanlığı görevinden alındı İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlık görevlerinden istifa ettiler; Bayraktar ayrıca milletvekilliğinden de istifa etti. 'te TBMM'de yapılan oylamada ...

17 25 Aralık kumpası nedir?

17 Aralık soruşturması veya 2013 Türkiye Rüşvet Skandalı, 2013-2014 yıllarında yürütülen ve bazı kamu kurum ve kuruluşları ile aralarında dört bakanın da yer aldığı kamu görevlilerinin görevi kötüye kullanma ve rüşvet ile suçlandığı soruşturmalardır.