Shazam kelime anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Shazam kelime anlamı nedir?
  2. Shazam nasil uygulama?
  3. Shazam güçleri nelerdir?
  4. Hangi şarkı dinlet bul?
  5. Shazam DC mi Marvel mi?
  6. Müzik kime ait programı?

Shazam kelime anlamı nedir?

Sözlükte shazam'ın tanımı, olağanüstü bir eylem veya hareketi harekete geçirmek için 'abracadabra' gibi kullanılan sihirli bir slogandır.

Shazam nasil uygulama?

Öncelikle uygulamayı açın. Shazam butonuna tıklayın. Butona bastığınızda uygulama, sesi milyonlarca parçanın veri tabanıyla eşleştiriyor olacak. Eşleştirmenin ardından da; şarkının adı, sanatçısı, şarkı sözleri ve video gibi bilgileri size sunacaktır.

Shazam güçleri nelerdir?

Filmin adı Shazam 6 güç. buradaki 6 kelimesi ona bu güçleri veren 6 ölümsüzün baş harflerinden geliyor. Soloman, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles, Mercury. Bu 6 güç ise bilgelik, kuvvet, dayanıklılık, yıldırım gücü, cesaret ve koruma gücü ve hız.

Hangi şarkı dinlet bul?

Bir şarkının adını bulmak için Google uygulamasını kullanma
  • Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
  • Arama çubuğunda mikrofon. Şarkı ara'ya dokunun.
  • Şarkıyı çalın veya şarkının melodisini mırıldanın, ıslıkla çalın ya da şarkıyı söyleyin.

Shazam DC mi Marvel mi?

İlk olarak 1939 yılında Clarence Charles Beck ve Bill Parker tarafından yaratılmıştır. Captain Marvel The World's Mightiest Mortal (Dünyadaki en güçlü ölümlü) unvanının sahibidir. Marvel comics'de böyle bir karakteri olduğu için telif haklarından dolayı dergi kapaklarında Captain Marvel yerine Shazam yazılmaktadır.

Müzik kime ait programı?

Shazam istediğiniz şarkıyı saniyeler içinde bulur. Sanatçıları, şarkı sözlerini, video klipleri ve listeleri ücretsiz keşfedin. Şu ana kadar 1 milyardan fazla indirilen uygulama indirilmeye devam ediyor.