Vectavir krem nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Vectavir krem nasıl kullanılır?
  2. Zovirax fiyat nedir?
  3. Vectavir ne kadar 2020?
  4. Vectavir krem burun için kullanılır mı?
  5. Zovirax krem ne işe yarar?
  6. Uçuk kreminin fiyatı ne kadar?
  7. Zovirax asiklovir ne için kullanılır?
  8. Travazol uçuk için kullanılır mı?
  9. Dudakta cikan ucuk hemen nasil gecer?

Vectavir krem nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: Vectavir haricen uygulanır. Vectavir'i uygulamadan önce ve uyguladıktan sonra her zaman ellerinizi yıkayınız. Küçük bir miktarı parmağınıza sıkınız ve etkilenen bölgeye uygulayınız. Haricen kullanılır. 30°C'nin altındaki oda sıcaklığında, kuru bir yerde saklayınız.

Zovirax fiyat nedir?

Zovirax krem 2020 fiyatı 19,33 ₺ ve Zovirax krem 2019 fiyatı ise 17,26 ₺ olarak görülmüştür.

Vectavir ne kadar 2020?

İLAÇ BİLGİLERİ
Geri Ödeme KoduGeri Ödemede Değil
Satış Fiyatı37.28 TL [ 21 Şubat 2020 ]
Önceki Satış Fiyatı33.27 TL [ 14 Şubat 2020 ]
Original / JenerikOriginal İlaç
Reçete DurumuNormal Reçeteli bir ilaçdır.
3 satır daha

Vectavir krem burun için kullanılır mı?

Kremi sadece dudaklarınızın üzerinde ve ağzınızın etrafındaki uçuk yaralarında kullanınız. Dudakların içine, burna veya genital bölgeye uygulamayınız. Göz ve göz çevresine uygulamayınız.

Zovirax krem ne işe yarar?

ZOVRAX etken madde olarak asiklovir içerir ve 2 g'lık plastik pompalı tüp ambalajlar halindedir. ZOVRAX, ilk ve tekrarlayan genital Herpes ve Herpes labialis de dahil olmak üzere Herpes simplex deri enfeksiyonlarının (uçuk) tedavisinde kullanılır.

Uçuk kreminin fiyatı ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 28,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 17,28 TLŞu Andaki Fiyat: 18,90 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 9 TL (%32) daha ucuz.

Zovirax asiklovir ne için kullanılır?

Her bir flakon; Sodyum tuzu halinde 250 mg asiklovir içerir. ve mukozal herpes simplex (HSV1 ve HSV2) tedavisinde endikedir. Genital herpes ile ilk enfeksiyonda: ZOVİRAX bağışıklık sistemi sağlam hastalarda şiddetli ilk genital herpes epizodu tedavisinde endikedir.

Travazol uçuk için kullanılır mı?

Travazol krem cildinizde oluşan pişik, mantar, ağır iltihap ve egzema gibi rahatsızlıkların tedavisi için kullanılan medikal bir kremdir. Travazol kremin virüsler üzerinde bi. bir etkisi yoktur. Özellikle çocuklarda görülen kızamık, uçuk ve su çiçeği gibi rahatsızlıklarda traol vazkremi kesinlikle kullanmamalısınız.

Dudakta cikan ucuk hemen nasil gecer?

İlk olarak bir miktar pamuğunuzu sirkeye batırarak ıslanmasını sağlayın. Dudakta çıkan uçuğun ağrısını ve acısını dindirerek rahatlamak ve iltihaplı bölgenin en kısa zamanda iyileşmesine yardımcı olarak virüsten kurtulmak için direkt olarak uygulayın. 15 dakika boyunca da uçuğun çıktığı bölgede tutun.