Fahriye Evcen ne yiyor?

İçindekiler:

  1. Fahriye Evcen ne yiyor?
  2. Fahriye Evcen formunu nasıl koruyor?
  3. Fahriye Evcen bulgurla nasıl zayıfladı?
  4. Fahriye Evcen nasıl zayıflamış?
  5. Fahriye Evcen dogumdan sonra nasil Zayifladi?
  6. Fahriye Evcen hangi yıl doğum yaptı?

Fahriye Evcen ne yiyor?

Un, tuz, şekerden uzak durdu. Karbonhidrat tüketimini azalttı. Sebze ve protein ağırlıklı beslendi. Günde 1.5 litre su tüketiyor.

Fahriye Evcen formunu nasıl koruyor?

Geleneksel yöntemlerle beslenen güzel oyuncu; kuru meyveler, hurma, hoşaf ve bulguru da bol tüketiyor. Zerdeçallı bir bitkisel ürünü satan uyanıklar, 'Fahriye Evcen, böyle zayıfladı' reklamı yaptı. Emzirdiği için bu tarz ürünleri asla tüketmeyen Evcen, doğumdan beri sadece organik besleniyor.

Fahriye Evcen bulgurla nasıl zayıfladı?

Sosyetik diyetle değil, bulgur yiyip su içerek kilo verdi. Büyük anne taktiği uyguladı. Hoşaf içip bulgur kaşıkladı. Uyardı: Adımı kullanıp zayıflama hapı satıyorlar kanmayın...

Fahriye Evcen nasıl zayıflamış?

Sosyetik diyetle değil, bulgur yiyip su içerek kilo verdi. Takvim'in haberine göre; Oğlunun sağlığını her şeyden önce tutan Fahriye Evcen, aile büyüklerinin tavsiyelerine de kulak veriyor. Geleneksel yöntemlerle beslenen güzel oyuncu; kuru meyveler, hurma, hoşaf ve bulguru da bol tüketiyor.

Fahriye Evcen dogumdan sonra nasil Zayifladi?

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'in doğum kilolarından nasıl kurtulduğu merak ediliyor. Önceki gün Bebek'te eşiyle birlikte görüntülenen Evcen, doğum sonrası hamilelik kilolarından nasıl kurtulduğu sorulunca "Özel bir diyet uygulamadım. Karan'ın peşinde koştururken kilo verdim" dedi.

Fahriye Evcen hangi yıl doğum yaptı?

Fahriye Evcen
Fahriye Evcen Özçivit
Doğum4 Haziran 1986 Solingen, Kuzey Ren-Vestfalya, Batı Almanya
İkametİstinye, Sarıyer, İstanbul
EğitimDüsseldorf Üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi
MeslekOyuncu
6 satır daha