Fırat Üniversitesi online eğitim mi?

İçindekiler:

  1. Fırat Üniversitesi online eğitim mi?
  2. Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?
  3. Fırat Üniversitesi canlı derslere nasıl girilir?
  4. Fırat Üniversitesi ders kaydi ne zaman son?
  5. Uzaktan Eğitim Sınavları telefondan olur mu?
  6. Fırat Üniversitesi uzaktan eğitim kararı aldı mı?
  7. Fırat Üniversitesi Bahar Dönemi uzaktan mı?
  8. Üniversitede canlı derse girmek zorunlu mu?
  9. Açık ve uzaktan eğitim arasındaki fark nedir?
  10. Tıp fakülteleri yüz yüze eğitime geçecek mi?
  11. Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim kararı aldı mı?
  12. Üniversite UE ne demek?

Fırat Üniversitesi online eğitim mi?

Sevgili Öğrencilerimiz; 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi uzaktan eğitim sistemimiz tüm enstitü/fakülte/yüksekokul dersler Blackboard Öğrenme Yönetim Sistemi (ue.firat.edu.tr) üzerinden yürütülecektir. Tüm Meslek yüksekokullarındaki dersler ise fue.firat.edu.tr üzerinden yürütülecektir.

Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

Sevgili Öğrencilerimiz; 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi uzaktan eğitim sistemimiz tüm Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarındaki dersler Blackboard Öğrenme Yönetim Sistemi (ue.firat.edu.tr) üzerinden yürütülecektir.

Fırat Üniversitesi canlı derslere nasıl girilir?

LMS'ye giriş yaptıktan sonra gelen pencereden “Derslerim” kısmına tıklanarak öğrencilerimiz almış oldukları dersleri görebileceklerdir. Bu derslerin isimlerinin üzerlerine tıklanarak ya da hemen yanında yer alan “Görüntüle” kısmına tıklanarak ders içeriklerine (doküman, video, canlı ders vs…) ulaşabileceklerdir.

Fırat Üniversitesi ders kaydi ne zaman son?

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi için katkı payı/öğrenim ücreti ödemeleri ve ders kayıt işlemleri 02.03.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Uzaktan Eğitim Sınavları telefondan olur mu?

Online sınavlara internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız/tabletiniz veya cep telefonunuzdan girebilirsiniz. Meydana gelebilecek elektrik/internet kesintisi vb. sorunlardan fakültemiz sorumlu değildir. Gerekli tedbirleri almak öğrencinin sorumluluğundadır.

Fırat Üniversitesi uzaktan eğitim kararı aldı mı?

Konya'da Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Balıkesir'de bulunan 17 Eylül Üniversitesi'nden sonra Fırat Üniversitesi de 2020-2021 eğitim- öğretim yılı güz yarıyılının uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilmesi yönünde karar aldı.

Fırat Üniversitesi Bahar Dönemi uzaktan mı?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde Uygulanacak Eğitim Modeli Duyurusu. ... 7. Diğer Fakülte, Yüksekokul, Devlet Konservatuvarı ve Meslek Yüksekokulları (Bütün Sınıfları) Uzaktan Eğitim Modeli ile yapılacaktır.

Üniversitede canlı derse girmek zorunlu mu?

Canlı derslere katılın zorunlu değil. Ancak uzaktan öğrenme sistemindeki tüm etkinliklerin (ders vidosu, canlı ders, ders içerikleri vb) en az %50 oranında takip etmeniz gerekmekte.

Açık ve uzaktan eğitim arasındaki fark nedir?

public Zaman ve mekandan bağımsız olması yönüyle öğrencilerin eğitim ortamına internet erişimi olan herhangi bir yerden 7/24 erişim olanağı sağlar. Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim arasındaki fark: Uzaktan Öğretim derslerin Canlı Ders olarak yapılmasıdır. ... public Öğrenci merkezlidir. public Fırsat eşitliği sunar.

Tıp fakülteleri yüz yüze eğitime geçecek mi?

Alınan bu kararlar doğrultusunda iki ve dört yıllık üniversitelerde uygulamalı eğitim veren Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Gastronomi gibi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak.

Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim kararı aldı mı?

Konya'da Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Balıkesir'de bulunan 17 Eylül Üniversitesi'nden sonra Fırat Üniversitesi de 2020-2021 eğitim- öğretim yılı güz yarıyılının uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilmesi yönünde karar aldı.

Üniversite UE ne demek?

Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.