Elidor reklamında kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Elidor reklamında kim oynuyor?
  2. Elidor hangi şirketin?
  3. Elidor Superblend nedir?
  4. Elidor Şampuan fabrikası nerede?
  5. Elidor Elvin Levinler nasıl kullanılır?
  6. Elidor elektriklenmeyi önleyen krem nasıl kullanılır?
  7. Elidor şampuan kim üretiyor?
  8. Superblend nedir?
  9. Elidor Şampuan hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?
  10. Dove şampuan nerede üretiliyor?
  11. Saç maskesi nasıl kullanılır Elidor?
  12. Elidor elektriklenmeyi önleyen krem nedir?
  13. Elidor 7 24 Şekillendirici Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?
  14. Gliss hangi ülkenin?
  15. Elidor Anında Onarıcı Bakım Nasıl Kullanılır?
  16. Elidor 7 24 ne işe yarar?

Elidor reklamında kim oynuyor?

Elidor'un yeni reklamı yayında. Elidor, yeni nürün serisinin tanıtımı için başrolünde Elvin Levinler'in olduğu bir reklam filmi yayınladı. Levinler'in yoğun temposuna Elidor'un nar çiçeği yağı özlü saç bakım serisinin eşlik ettiği 30 saniyelik film Medina Türgul DDB imzası taşıyor.

Elidor hangi şirketin?

Esas adı Sunsilk olan marka diğer ülkelerde Elidor, Seda, Sedal ve Hazeline adıyla satılıyor. Elidor, Birleşik Krallık ve Hollanda merkezli hızlı tüketim ürünleriyle yiyecek ürünleri üreten Unilever şirketine ait bir şampuan markasıdır. Türkiye pazarına 1973 yılında girdi.

Elidor Superblend nedir?

Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Şampuan, vitaminler ve makademya yağı içeren formülüyle saçını besler ve parlak bir görünüm vermeye yardımcı olur. ... Elidor'un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.

Elidor Şampuan fabrikası nerede?

Unilever'in 350 milyon lira yatırımla kurulan Konya'daki fabrikası açıldı. Tesiste; OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi markaların üretimi yapılacak.

Elidor Elvin Levinler nasıl kullanılır?

Şampuan sonrası, saç diplerine değdirmeden boylarına eşit miktarda uygula, uçlarına ise bolca sür. İyice durula. Gözle temas halinde bol su ile durula. Daha iyi sonuç almak için; Elidor by Elvin Levinler serisi ürünleriyle birlikte kullanmaya ne dersin?

Elidor elektriklenmeyi önleyen krem nasıl kullanılır?

Saçının uzunluğuna göre gerekli miktarda ürünü avucunun içine sık ve yay. diplerine değidirmeden nemli saçlarının boy ve uçlarına eşit miktarda uygula. Saçını tara ve dilediğin gibi şekillendir. Durulama gerektirmez.

Elidor şampuan kim üretiyor?

Elidor, Unilever şirketine ait şampuan markası. Esas ismi "Sunsilk" olan marka, diğer ülkelerde "Elidor", "Seda" ve "Sedal" isimleri ile satılmaktadır.

Superblend nedir?

Elidor'un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir. Özel Superblend formülü saçı ilk yıkamadan itibaren güçlendirir ve onarır. Seramid ile saça gücünü geri kazandırır. Vitamin C sayesinde elektriklenmeyi önler.

Elidor Şampuan hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?

Bizler Elidor olarak PETA'nın sıkı kriterlerine global ölçekte uyuyor ve malzemelerimizin, formüllerimizin veya ürünlerimizin kesinlikle dünyanın hiçbir yerinde hayvanlar üzerinde test edilmediğine emin oluyoruz.

Dove şampuan nerede üretiliyor?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır. Dove ürünleri Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Almanya, Endonezya, İsrail, İrlanda, Meksika, Hollanda, Pakistan, Güney Afrika, Tayland, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde imal edilmektedir.

Saç maskesi nasıl kullanılır Elidor?

Elidor Süper Saç Bakım Maskesini duş öncesi saçlarına uygulayabilirsin. Daha iyi sonuç almak için Elidor Güçlü Saç Uçları Serisi ürünleri ile kullanmaya ne dersin? Bütün pakedi duş öncesi kuru saçına uygula. 5 dakikaya kadar saçında beklettikten sonra saçını durula. Saçını şampuanla temizle ve durula.

Elidor elektriklenmeyi önleyen krem nedir?

Elidor 7/24 elektriklenme önleyici şekillendirici bakım kremi yenilenen formülü ile besleyici ve nemlendirici formülü her bir saç teline bakım yapar. Gün boyu ipeksi, canlı, elektriklenmeyen saçlara sahip olmanızı sağlar.

Elidor 7 24 Şekillendirici Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi Ürün Kullanımı
  1. Saç uzunluğunuza göre ürünü avucunuzun içerisine dökün.
  2. Diplere gelmeyecek şekilde boy ve uçlara uygulayın.
  3. Saçlarınızı tarayın ve dilediğiniz gibi şekillendirin.
  4. Elidor 7/24 belirgin bukleler şekillendirici bakım kremi durulama gerektirmez.

Gliss hangi ülkenin?

Gliss, Henkel'in sahibi olduğu Schwarzkopf bünyesindeki saç bakımı ürünleri markasıdır. Türkiye'nin ilk sıvı saç kremidir. Henkel, Almanya merkezli bir şirkettir ve Türkiye'de Türk Henkel Kimya San. ve Tic.

Elidor Anında Onarıcı Bakım Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Şampuan sonrası ıslak saçına ortalarından uçlarına doğru eşit miktarda sür. 30 saniye sonra durula. Gözle temas halinde bol su ile durula. Daha iyi sonuç almak için her yıkamada Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuanı ile birlikte kullan.

Elidor 7 24 ne işe yarar?

Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi, yenilenen besleyici ve nemlendirici formülü ile her saç teline tek tek ve özenle bakım yapar. Böylece gün boyu ipeksi, capcanlı ve elektriklenmeyen saçlara sahip olursun!