Diyanet alım başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Diyanet alım başvurusu nasıl yapılır?
  2. EHYS diyanet öğrenci kaydı nasıl yapılır?
  3. 2021 diyanet kaç personel alacak?
  4. Imamlık mülakat başvurusu nasıl yapılır?
  5. Yaz kursuna nasıl kayıt yapılır?
  6. Yaz Kur'an Kursu öğrenci kayıtları nasıl yapılır 2021?
  7. Yaz kuran kursu hocalığı başvuruları ne zaman?

Diyanet alım başvurusu nasıl yapılır?

Müracaatlar, başvuru şartlarını taşıyan adayların bizzat kendileri tarafından 13.09.2021- 24.09.2021 (saat 23:59) tarihleri arasında “sinav.diyanet.gov.tr” adresi üzerinden yapılacaktır.

EHYS diyanet öğrenci kaydı nasıl yapılır?

EHYS KAYIT NASIL YAPILIR? Öncelikle https://dibbys.diyanet.gov.tr/ internet adresini açın. Daha sonra kullanıcı adı, parola ve güvenlik kodu ile sisteme giriş yapın. Sisteme giriş yaptıktan sonra, EHYS sayfasına gelin.

2021 diyanet kaç personel alacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B Sözleşmeli 5100 personel alacak.

Imamlık mülakat başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 17 (08:00) – 17 (16:30) tarihlerinde https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/​ adresi üzerinden e-başvuru programı aracılığı ile 4-B Sözleşmeli İmam-Hatip Alımı (SÖZPER-2017-I) e-başvuru formunu doldurduktan sonra başvurularını onaylatmak üzere istenen ...

Yaz kursuna nasıl kayıt yapılır?

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl düzenlenecek yaz Kur'an kursları bugün başladı. Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular, cami, kurs veya "www.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden 11 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Kurslara 4-22 yaş grubu arasındaki çocuk ve gençler kayıt yaptırabilecek.

Yaz Kur'an Kursu öğrenci kayıtları nasıl yapılır 2021?

2021 yılı yaz Kur'an kurslarında eğitim öğretimin tek dönem halinde 5 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlandı. Kur'an kurslarına başvurular, 21 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında cami, Kur'an kursları veya www.diyanet.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

Yaz kuran kursu hocalığı başvuruları ne zaman?

Başvurular, cami, kurs veya "www.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılabilecek. internet adresi üzerinden yaz Kur'an Kursu başvuruları 11 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Korona tedbirleriyle yurt genelinde 5 Temmuz Pazartesi başlayacak Kur'an kursları 20 Ağustos Cuma günü sona erecek.