Avengers endgame ne kadar kazandı?

İçindekiler:

  1. Avengers endgame ne kadar kazandı?
  2. Avengers endgame kaç yaş üstü?
  3. Avengers endgame neyi anlatıyor?
  4. Avatar ne anlatmak istiyor?
  5. Hasılat rekoru hangi filmde?

Avengers endgame ne kadar kazandı?

Film, 2 milyar 789 milyon 700 bin dolar hasılat yapan ve 10 yıldır rekoru elinde barındıran James Cameron'un Avatar filmini geride bıraktı. Avengers: Endgame (Yenilmezler: Son Oyun) filmi toplamda böylece 2,7902 milyar dolar hasılat elde etmiş oldu.

Avengers endgame kaç yaş üstü?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Avengers endgame neyi anlatıyor?

"Avengers Infinity War"un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. ... Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir.

Avatar ne anlatmak istiyor?

Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na'vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. ... Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır.

Hasılat rekoru hangi filmde?

Kanadalı yönetmen James Cameron'ın 2009 yapımı Avatar filmi Çin'de tekrar vizyona girmesiyle, 2019'da Avengers: Endgame'e kaptırdığı tüm zamanların en fazla gişe hasılatı elde eden filmi unvanını tekrar kazandı.