Bandırma istanbul arabalı vapur kaç saat?

İçindekiler:

  1. Bandırma istanbul arabalı vapur kaç saat?
  2. Bandırma Çanakkale feribot kaç saat?
  3. Bandırma feribotu kaç lira?
  4. Tekirdağ'dan Bandırma'ya vapur var mı?
  5. Bandırma Çanakkale feribot var mı?

Bandırma istanbul arabalı vapur kaç saat?

İDO Online Bilet Satış İDO Yenikapı Terminali üzerinden seyahat edebileceğiniz 10 farklı güzergahtan biri olan Yenikapı Bandırma arası yolculuk toplamda 1 saat 45 dakika sürüyor. Yenikapı Bandırma feribotu araçlı ulaşım imkanı sunarken, deniz otobüsleri ise sadece yolcu taşımacılığı yapıyor.

Bandırma Çanakkale feribot kaç saat?

Bandırma Çanakkale şehir merkezi arası mesafe yaklaşık olarak 166 km olup 2 saat 30 dakika kadar sürmektedir.

Bandırma feribotu kaç lira?

Ekonomi 61 TL'den başlamaktadır. İdo Yenikapı-Bostancı Bandırma feribot fiyatları sefer günü yaklaştıkça artmaktadır. Örnek vermek gerekirse 3 gün önceden 96 TL olan bilet fiyatı sefer gününden 1 gün önce ekonomi sınıfında 106 TL business sınıfında 126 TL'ye kadar çıkmaktadır.

Tekirdağ'dan Bandırma'ya vapur var mı?

Tekirdağ-Bandırma Feribot Saatleri 2021 Erdek merkezli Marmara Roro kooperatif firması tarafından seferler her gün yapılmaktadır. Bandırma Çelebi Limanı'ndan hareket eden arabalı roro feribotları ile düzenlenmektedir. Seferler günde 3 kez her gün Bandırma-Tekirdağ arası araç ve yolcu taşımaktadır.

Bandırma Çanakkale feribot var mı?

İstanbul Yenikapı – Bandırma iskelesi arasında çalışan hızlı feribot kullanılarak Çanakkale'ye ulaşım mümkündür. ... Bandırma'ya geldiğinizde hızlı feribotun Bandırma'ya varış saatlerine göre ayarlanan BandırmaÇanakkale arasında çalışan otobüs firmalarından biriyle Çanakkale'ye ulaşabilirsiniz.