Alp Havacılık ne yapar?

İçindekiler:

  1. Alp Havacılık ne yapar?
  2. Alp Havacılık sahibi kimdir?
  3. Alp Havacılık ne üretiyor?
  4. Alp Havacılık Genel Müdürü kim?
  5. Alp Havacılık ne zaman kuruldu?
  6. Tuncer Alpata nereli?
  7. Alpata kim?
  8. Alpata GIDA ne zaman kuruldu?
  9. Necdet Alpata kaç yaşında?

Alp Havacılık ne yapar?

Alp Havacılık 1998 yılında Eskişehir'de kurulmuş, Havacılık ve Uzay sanayisine özgü ve bu sanayinin yüksek teknoloji, kalite, tasarım, mühendislik ve üretim standartları altında, dünyanın değişik bölgelerindeki müşterileri için uçuş kritik/döner component, alt sistem ve sistem imalatı yapan bir özel teşebbüs firmasıdır ...

Alp Havacılık sahibi kimdir?

Alp Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Alpata, Türkiye'de kabiliyetli yerlerde küçükte olsa uzun vadeli yatırım ilişkileri kurduklarını söyledi.

Alp Havacılık ne üretiyor?

Resmi açılışı tarihinde gerçekleştirilen Alp Havacılık, her yıl yapılan yeni yatırımlar ile büyümesini sürdürmektedir. Havacılık ve Uzay Sanayinde ihtiyaç duyulan uçak gövdesi ve motorlarına ait parça ve asamblelerin hassas talaşlı imalat ile üretimini erçekleştirmektedir.

Alp Havacılık Genel Müdürü kim?

Alp Havacılık Genel Müdürü Şenay İdil ve Alpteknik Havacılık Genel Müdürü Yılmaz Güldoğan, kendilerine Katip Çelebi'nin Kitâb-ı Cihân-Nümâ çalışmasını arz ettiler.

Alp Havacılık ne zaman kuruldu?

1998 yılında kurulan Alp Havacılık, teknolojisi, tecrübesi, özgün kabiliyetleri, dikey entegrasyonu, profesyonel yaklaşımları ile havacılık ve uzay sanayisinin gelişimine yön veren, ürün ve hizmetleri ile sektöründe dünyanın en önde gelen firma ve kuruluşları tarafından iş ortağı olarak tercih edilen bir konuma ...

Tuncer Alpata nereli?

Tuncer Alpata kendi işine odaklanmış, durmadan yürüyen, arkasına dönüp bakmadan gelecekte ülkemize güzel yatırımlar yapmak için didinen çok özel bir işadamıdır. Eskişehir'in bağrından çıkan Alpata'nın Türk havacılık sektörünün dünya ile entegre olması için verdiği çabalar gerçekten takdire şayandır.

Alpata kim?

ESKİŞEHİR - ABD'de yaşamını yitiren Alpata Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Onursal Başkanı işadamı Necdet Alpata (72) son yolculuğuna uğurlandı. Alpata'nın cenazesi, Eskişehir Sami Ramazanoğlu Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Alpata GIDA ne zaman kuruldu?

1959 yılında Ülkü ALPATA ile evlendi. 1961 yılında Eskişehir'de, bugünkü Alpata Grubunun nüvesi olan Necdet Alpata Gıda şirketini kurdu.

Necdet Alpata kaç yaşında?

ESKİŞEHİR - ABD'de yaşamını yitiren Alpata Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Onursal Başkanı işadamı Necdet Alpata (72) son yolculuğuna uğurlandı.