AÖF şifre değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. AÖF şifre değişikliği nasıl yapılır?
  2. Açıköğretim Yeni Şifre Nasıl Alınır?
  3. Açık Öğretim şifremi unuttum nasıl alabilirim?
  4. Açık Öğretim Ortaokul giriş şifresi nasıl alınır?
  5. Anadolu E kampüse nasıl giriş yapılır?

AÖF şifre değişikliği nasıl yapılır?

AÖF'e kayıt olan öğrenciler, AÖF bürolarından aldıkları şifreleri değiştirebiliyor. AÖF şifre değiştirme işlemi https://www.anadolu.edu.tr/e-posta/sifre-islemleri/sifre-degisikligi adresi üzerinden yapılabiliyor.

Açıköğretim Yeni Şifre Nasıl Alınır?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Açık Öğretim şifremi unuttum nasıl alabilirim?

AÖL şifresini unuttuğunuzda ALO 147'yi arayarak AÖL şifrenizi unuttuğunuzu söyleyebilir ve yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. ALO 147 MEB'in çağrı merkezidir. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Açık Öğretim Ortaokul giriş şifresi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 7 gün 24 saat hizmet veren Çağrı Merkezini telefonla arayarak ya da Açıköğretim Ortaokulu'nu arayarak öğrenci numaranızı verip yeni şifre talep edebilirsiniz.

Anadolu E kampüse nasıl giriş yapılır?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.