Fizy de neler var?

İçindekiler:

  1. Fizy de neler var?
  2. Turkcell fizy nedir nasıl kullanılır?
  3. Fizy programı nedir?
  4. Fizy türkçesi ne demek?
  5. Turkcell sınırsız fizy paketi nedir?
  6. Fizy uygulaması nasıl kullanılır?
  7. Turkcell bedava Fizy nasıl kullanılır?
  8. Fizy de podcast var mı?

Fizy de neler var?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur.

Turkcell fizy nedir nasıl kullanılır?

Şarkı ve videoları yüksek ses kalitesinde bulacağını da hemen belirteyim. İstersen çevrimdışı moduna geçerek, internetin yokken de müziğini dinleyebilirsin. Turkcell hat sahibi aboneler, FIZY PREMIUM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler.

Fizy programı nedir?

fizy'de ücretsiz müzik dinleyebilir, dilediğin sanatçıyı ve şarkıyı anında arayıp bulabilir; dilediğin şarkıların şarkı radyoları, sevdiğin sanatçıların sanatçı radyoları ile müzik zevkini genişletebilirsin. fizy'de aynı zamanda video klipleri de izleyebilir, şarkı sözlerini de bulabilir, çevrimdışı özelliği ile şarkı, ...

Fizy türkçesi ne demek?

Sıfat köpüren, köpüklü, kabarcıklı, kabarcıklar çıkaran (maden suyu, gazoz, şampanya vb.).

Turkcell sınırsız fizy paketi nedir?

fizy Premium üyeliği ile fizyde bulunan 35 milyondan fazla içeriği sınırsız, reklamsız ve yüksek ses kalitesiyle dinleyebilir, şarkı sözlerine erişebilir ve Turkcell'lilere ek 5GB fizy kullanımda geçerli internet faydasını kullanabilirsiniz.

Fizy uygulaması nasıl kullanılır?

fizy mobil uygulamasında; Beğendiğin şarkı ve videolardan kendi listeni oluşturabilir ya da beğendiğin bir albümü doğrudan listelerine kaydedebilir ve sonrasında bu listeleri çevrimdışına alabilir, Çevrim dışına aldığın şarkı ve video listelerini internetin olmadan da dinleyebilir, izleyebilirsin.

Turkcell bedava Fizy nasıl kullanılır?

İstersen çevrimdışı moduna geçerek, internetin yokken de müziğini dinleyebilirsin. Turkcell hat sahibi aboneler, FIZY PREMIUM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler. fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13,99 TL/Ay olarak devam eder.

Fizy de podcast var mı?

Fizy genç bir girişim olduğundan arkasında Turkcell desteği olmasına rağmen pek çok eksiği bulunan bir platform. Eksiklerinden söz etmek gerekirse: Gerçekten kötü dinleme listeleri. Podcast desteği olmaması