Jon Snow un gerçek babası kim?

İçindekiler:

  1. Jon Snow un gerçek babası kim?
  2. Game of Thrones Khaleesi ve Jon Snow kardeş mi?
  3. Jon Snow Khaleesinin neyi oluyor?
  4. Khaleesi kimin kızı?
  5. Jon Snow un annesi kim?
  6. Jon Snow bir Targaryen mi?
  7. Game of Thrones daki çılgın kral kim?
  8. Jon Snow Aegon Targaryen mı?
  9. Khaleesi babası kimdir?
  10. Jon Snow piç değil mi?
  11. Jon Snow kralın oğlu mu?
  12. Deli Kral kimdir?
  13. Game of Thrones Kral katili kimi öldürdü?
  14. Jon Snow kaçıncı Aegon?

Jon Snow un gerçek babası kim?

Eddard Stark Rhaegar Targaryen Jon Snow/Babası

Game of Thrones Khaleesi ve Jon Snow kardeş mi?

Daenerys'in kardeşi Rhaegar Targaryen ve Ned Stark'ın kardeşi Lyanna Stark'ın gizlice evlendiği ve bir de dünyaya erkek çocuk getirdikleri ortaya çıktı. ... Aegon Targaryen'de Jon Snow... JON SNOW VE DAENERYS KARDEŞ Mİ? Jon Snow ve Daenerys kardeş değil.

Jon Snow Khaleesinin neyi oluyor?

İşte Jon Snow ve Deanerys Targaryen (Khaleesi) akrabalık derecesi… Rhaegar ve Deanerys, II. Aerys Targaryen'in çoçuklarıdır. Bu durumda Deanerys (Khaleesi) Jon Snow'un halasıdır.

Khaleesi kimin kızı?

Daenerys, Deli Kral takma adlı II. Aerys ile eşi/kardeşi Rhaella'nın en küçük çocuğu ve tek kızıdır. Babasını hiç görmemiştir, çünkü annesi ona hamileyken Robert'ın İsyanı patlak verir. Eşini yeni kaybeden kraliçe küçük oğlu Viserys'i alarak Targaryen atalarının memleketine, yani Ejderha Kayası'na kaçar.

Jon Snow un annesi kim?

Lyanna Stark Catelyn Stark Jon Snow/Annesi Buna göre Jon Snow'un annesi Ned Stark'ın kız kardeşi Lyanna, babası ise Ned Stark değil Rhaegar Targaryen. Rhaegar Targaryen, Daenerys Targaryen'in diziden önceki zamanlarda ölen ağabeyi. Jon Snow'un gerçek adı da Aegon Targaryen. Bu durum, John Snow'u Demir Taht'a oturmak için Daenerys Targaryen'in üstüne çıkarıyor.

Jon Snow bir Targaryen mi?

Buradan da aslında Jon Snow'un Lyanna Stark ve Rhaegar Targaryen'ın oğlu olduğunu anlıyoruz. Yani Jon Snow bir 'bastard' bile olsa aslında Targaryen ve Stark kanlarını taşıyor.

Game of Thrones daki çılgın kral kim?

Aerys Targaryen, diğer adıyla "Deli Kral", altıncı sezonda görülen bir karakterdir. Dizideki olaylar başladığında çoktan ölmüştür, bir imgelem sahnesinde görülür. Demir Taht'a oturan son Targaryen'dır.

Jon Snow Aegon Targaryen mı?

Buna göre Jon Snow'un annesi Ned Stark'ın kız kardeşi Lyanna, babası ise Ned Stark değil Rhaegar Targaryen. Rhaegar Targaryen, Daenerys Targaryen'in diziden önceki zamanlarda ölen ağabeyi. Jon Snow'un gerçek adı da Aegon Targaryen.

Khaleesi babası kimdir?

Rhaegar Targaryen
Tam adıRhaegar Targaryen
Evlilik(ler)Elia Martell
Doğum ve ölümRhaegar Targaryen (d. 259FS, Yaz Kalesi - ö. 283FS, Üç Dişli Mızrak; {{{ölüm nedeni}}})
5 satır daha

Jon Snow piç değil mi?

Weiss, Jon'un bir piç olmadığını, annesinin Lyanna Stark, babasının Rhaegar Targaryen olduğunu yazmışlardır.

Jon Snow kralın oğlu mu?

Pek çok kişi sahnenin etkisiyle Jon Snow'un babasını Kral Robert Baratheon sansa da aslında o olmadığı bir detayda gizliydi. ... Buradan da aslında Jon Snow'un Lyanna Stark ve Rhaegar Targaryen'ın oğlu olduğunu anlıyoruz. Yani Jon Snow bir 'bastard' bile olsa aslında Targaryen ve Stark kanlarını taşıyor.

Deli Kral kimdir?

Aerys Targaryen, diğer adıyla "Deli Kral", altıncı sezonda görülen bir karakterdir. Dizideki olaylar başladığında çoktan ölmüştür, bir imgelem sahnesinde görülür. Demir Taht'a oturan son Targaryen'dır.

Game of Thrones Kral katili kimi öldürdü?

On beş yaşında, Deli Kral Aerys Targaryen'in Kral Muhafızı olarak seçilerek tarihteki en genç kral koruması olmuştur. Robert'ın İsyanı'nın sonlarına yakın ihanet edip Kral Aerys'i öldürerek aşağılayıcı "Kral Katili" lakabını kazanır.

Jon Snow kaçıncı Aegon?

Demir Taht'ta, halası ve romantik partneri Daenerys'ten daha güçlü bir iddiaya sahip olduğundan Jon Snow "VI. Aegon" ünvanını kullanabilirdi.