Ray Sigorta Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Ray Sigorta Genel Müdürü kim?
  2. Ray Sigorta neleri kapsar?
  3. Ray Sigorta ne iş yapar?
  4. Ray Sigorta sahibi kim?
  5. Ray Sigorta Adana Bölge Müdürü kim?
  6. Ray Sigorta Mini Onarım neleri kapsar?
  7. Özel sağlık sigortası geçmiş hastalıkları kapsar mı?
  8. Ray Sigorta ne zaman kuruldu?
  9. Özel sağlık sigortası hangi hastalıkları kapsar?
  10. Ray Sigorta ne zaman özelleşti?
  11. Ray Sigorta kime satıldı?
  12. Generali hangi ülkeye ait?

Ray Sigorta Genel Müdürü kim?

İcra Kurulu & Üst Yönetim
Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür, İcra Kurulu BaşkanıKoray Erdoğan
İcra Kurulu Üyesi Teknik Genel Müdür YardımcısıEyüp Kemal Daldal
İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler Genel Müdür YardımcısıDerya Öztürk

Ray Sigorta neleri kapsar?

Sağlığım Rayında ürünü Ray Sigorta'nın anlaşmalı ya da anlaşması olmayan tüm sağlık kuruluşlarında; ayakta ya da yatarak yapılacak tedavilerden doktor muayenelerine, röntgen ve tahlillerden ilaç masraflarına, cerrahi müdahalelerden doğuma kadar sizin, dilerseniz tüm ailenizin sağlık ihtiyaçlarını güvence altına alan ...

Ray Sigorta ne iş yapar?

Ray Sigorta, müşterilerinin tüm sağlık ihtiyaçlarını da kusursuz biçimde karşılayacak sigorta poliçeleri tasarlıyor. Her türlü beklentiye cevap verebilecek nitelikte olan özel sağlık sigortası poliçeleri arasında olan tam donanımlı Sağlığım Rayında poliçesi, tüm ailenizin sağlığını güvence altına alıyor.

Ray Sigorta sahibi kim?

Doğan Holding tarafından özelleştirildi.

Ray Sigorta Adana Bölge Müdürü kim?

AKIN YÖRÜGER - Bölge Müdürü - Ray Sigorta | LinkedIn.

Ray Sigorta Mini Onarım neleri kapsar?

Hasar durumunda Ray Sigorta Hızlı Onarım Merkezi (HOM) ve anlaşmalı özel servislerde orijinal parça avantajıyla ücretsiz olarak aracınızın onarımı gerçekleştirilir. Mini Onarım kapsamında aracınızda oluşabilecek küçük ölçekli (kaporta, tampon, boya, döşeme vs.) hasarların onarımı sağlanır.

Özel sağlık sigortası geçmiş hastalıkları kapsar mı?

Geçmişten gelen hastalıklarınız ile ilgili doktor muayenesi, tanı, tetkik vb. işlemleri tamamlayıcı sağlık sigortası poliçesinden karşılayamazsınız. Geçmişten gelen hastalıklar, özel sağlık sigortası ve diğer tüm sağlık sigortası ürünlerinde de teminat altına alınmaz.

Ray Sigorta ne zaman kuruldu?

1958 Ray Sigorta/Kuruluş

Özel sağlık sigortası hangi hastalıkları kapsar?

AXA Özel Sağlık Sigortaları kapsamında alacağınız hizmetler; yatarak tedavi, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, küçük müdahaleler, yatış sonrası fizik tedavi, evde bakım, yardımcı tıbbi malzeme, trafik kazası sonucu diş tedavisi, kontrol amaçlı mamografi ve PSA, hava ambulansı, suni uzuv giderleri, ferdi ...

Ray Sigorta ne zaman özelleşti?

18 Ağustos 1958 tarihinde TCDD önderliğinde devlete ait taşımacılık şirketlerinin girişimleri ile Ankara'da kurulmuştur. 1992 yılında özelleştirilmiştir. 2007 yılında Vienna Insurance Group tarafından çoğunluk hisseleri devir alınmıştır.

Ray Sigorta kime satıldı?

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, Ray Sigorta AŞ'nin yüzde 58,2 hissesini, 81,48 milyon dolara TBIH Financıal Services Group'a sattı.

Generali hangi ülkeye ait?

Generali, uluslararası arenada güçlü varlığa sahip, bağımsız bir İtalyan Gruptur. 1831'de kurulan Generali, dünyanın lider sigortacılarından biri olup, 2019 yılında 69.7 milyar Euro toplam prim geliriyle 50 ülkede faaliyetlerini sürdürür.