Ebru Şallı oğlu ne zaman hasta oldu?

İçindekiler:

  1. Ebru Şallı oğlu ne zaman hasta oldu?
  2. Ebru Şallının çocuğunun hastalığı ne?
  3. Ebru Şallı oğlu ne hastası?
  4. Ebru Şallı kaç oğlu var?
  5. Ebru Şallı oğlu kimden?
  6. Ebru Şallı'nın büyük oğlunun adı ne?
  7. Ebru Şallı oğlunun hastalığı nedir?
  8. Ebru Şallı'nın Kaç kardeşi var?

Ebru Şallı oğlu ne zaman hasta oldu?

Ebru Şallı'nın Harun Tan'la evliliğinden olan 10 yaşındaki oğlu Pars, 16 Nisan'da 2 yıldır mücadele ettiği lenfoma hastalığına yenik düşerek yaşamını yitirmişti.

Ebru Şallının çocuğunun hastalığı ne?

Ünlü sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ve Harun Tan dün hayatının en acı gününü yaşadı. Bir süredir lenfoma hastalığı nedeniyle tedavi gören oğlu Pars, henüz 8 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Ebru Şallı oğlu ne hastası?

Ebru Şallı 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybetmesinin ardından ilk kez konuştu. Ebru Şallı oğlu Pars'ın Lenfoma hastalığının nasıl ortaya çıktığını ve öğrendikleri ilk günü Ayşe Arman'a verdiği röportajda paylaştı.

Ebru Şallı kaç oğlu var?

Beren Tan Pars Tan Ebru Şallı/Oğulları

Ebru Şallı oğlu kimden?

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. EBRU ŞALLI'NIN ESKİ EŞİ KİM? Harun Tan ile 2002 yılında gerçekleştirdiği evliliği, 2013 yılında sona erdi.

Ebru Şallı'nın büyük oğlunun adı ne?

Oğlunun bebeklik fotoğrafını paylaşan Ebru Şallı'nın paylaşımı sonrası yakışıklılığı ile dikkat çeken Ebru Şallı'nın oğlu Beren Tan sosyal medyada ilgi odağı oldu... 10 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma yüzünden kaybeden Ebru Şallı teselliyi büyük oğlu Beren Tan'da bulmuştu.

Ebru Şallı oğlunun hastalığı nedir?

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars dün akşam tedavi gördüğü lenfoma hastalığı sebebiyle vefat etti.

Ebru Şallı'nın Kaç kardeşi var?

Funda Şallı Ebru Şallı/Kardeşleri