İSKİ faturası nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. İSKİ faturası nereye ödenir?
  2. İski su borcumu nasıl öğrenebilirim?
  3. Iski su faturası abone no nerede?
  4. Su bedeli 1 kademe 2 kademe nedir?
  5. Su faturam fazla geldi nereye şikayet edebilirim?
  6. Su faturam çok geliyor ne yapmalıyım?

İSKİ faturası nereye ödenir?

İSKİ; kurumsal web sitesi (www.iski.gov.tr) üzerinden, İSKİ Cep Uygulamaları, e-Devlet (www.turkiye.gov.tr), Alo 185, PTT, anlaşmalı bankalar ve İSKİ Veznelerinden fatura tahsilatı yapmaktadır. Ayrıca; yetkili ödeme merkezleri üzerinden de ödeme işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

İski su borcumu nasıl öğrenebilirim?

- www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Iski su faturası abone no nerede?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Su bedeli 1 kademe 2 kademe nedir?

İSU'nun kendi resmi web sayfasında 1. Kademe tüketim için su bedeli atık su ve vergi dahil 3,74 TL'm3, 2. Kademe için ise bu bedel 6.83 TL/m3'tür. Yine yapılan ilk abonelik işlemlerinde, hem mülk sahibinden, hem de kiracıdan bedel alınmaktadır ve abonelik bedelleri oldukça yüksektir.

Su faturam fazla geldi nereye şikayet edebilirim?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

Su faturam çok geliyor ne yapmalıyım?

SU FATURAM ÇOK YÜKSEK GELİYOR
  1. Dairenize gelen ve ana su borusu üzerinde olan dairenizn ana su vanasını kapatın. ...
  2. Diğer bir kontrol yöntemi ise eviniz de bulunan musluk, batara, tuvalet sifonu, klozet gibi malzemeler de her hangi bir su kaçağı yada su sızıntısı varmı.
Daha fazla öğe...