Geleceği Yazan Kadınlar nedir?

İçindekiler:

  1. Geleceği Yazan Kadınlar nedir?
  2. Geleceği Yazanlar ücretsiz mi?
  3. Geleceği Yazanlar nedir?
  4. Turkcell Akademi ücretsiz mi?
  5. Turkcell sertifika nasıl alınır?
  6. JavaScript eğitimi nedir?
  7. Turkcell Akademi sertifika ne ise yarar?
  8. Turkcell Akademi eğitimi nedir?
  9. Turkcell iletişim danışmanı sertifikası nasıl alınır?
  10. Turkcell Akademi sertifika veriyor mu?
  11. JavaScript nedir ne için kullanılır?
  12. Javascriptin amacı nedir?
  13. Turkcell Akademi kimler kullanabilir?
  14. Turkcell Akademi nedir ne işe yarar?
  15. Turkcell sertifikası nasıl alınır?
  16. JavaScript nedir ne işe yarar ve nerelerde kullanılabilir?
  17. JavaScript öğrenmek ne işe yarar?
  18. JavaScript nerelerde kullanılıyor?
  19. JS ile neler yapılır?

Geleceği Yazan Kadınlar nedir?

Teknoloji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve teknoloji üreten ülke olmak vizyonuyla geçtiğimiz yıl Turkcell tarafından başlatılan Geleceği Yazan Kadınlar, verdiği eğitimlerle 5000 kadına ulaşmayı hedefliyor. Projeye lise ve üniversite mezunu ya da üniversite öğrencisi 18 yaş üzeri kadınlar katılabiliyor.

Geleceği Yazanlar ücretsiz mi?

Turkcell Geleceği Yazanlar platformundaki sınavlara giriş ve bu sınavlardan alınan başarı belgesi ve sonrasındaki başarı belgeleri tamamen ücretsizdir.

Geleceği Yazanlar nedir?

Turkcell, yeni sosyal sorumluluk projesi "Geleceği Yazanlar" ile Türkiye'nin mobil yazılım seferberliğini başlattı. Projeyle ülkemizin bilişim sektöründeki potansiyelinin harekete geçirilmesi amaçlanıyor. ... Hedef, Türkiye'nin mobil yazılım geliştirme konusunda öncü ülke haline gelmesi.

Turkcell Akademi ücretsiz mi?

Turkcell Akademi'de ücretli ve ücretsiz içerikler yer almaktadır. Ücret bilgisi Turkcell Akademi internet sitesinde eğitimlerin üzerinde belirtilmektedir.

Turkcell sertifika nasıl alınır?

Turkcell Akademi eğitimlerine nereden ulaşabilirim? Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcellakademi.com yazarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.

JavaScript eğitimi nedir?

JavaScript Eğitimi, yazılım dilinin genel yapısı hakkında bilgi sahibi olmanızı ve frontend tarafında nasıl kullanılacağı hakkında fikir sahibi olmanızı hedefler. Eğitim, Enstitü aracılığı ile online olarak verilmektedir.

Turkcell Akademi sertifika ne ise yarar?

Turkcell Akademi Kurumsal, firmaların çalışanlarının dijital eğitim yönetimini gerçekleştiren bir platformdur. ... Turkcell Akademi Kurumsal ile firmalar Turkcell'in zengin içerik kataloğundan ya da kendi oluşturdukları dijital eğitimlerden çalışanlarına atayabilir, takip edebilir ve raporlanmasını sağlar.

Turkcell Akademi eğitimi nedir?

Turkcell Akademi'de; pazarlama, satış, mobil uygulama geliştirme, girişimcilik, kişisel gelişim, liderlik becerileri gibi birçok farklı alanda eğitimler ve çeşitli sertifika programları bulunmaktadır. Bu eğitimler; v​ideo, sınav ve e-öğrenme aracılığıyla kullanıcılarla buluşturulmaktadır.

Turkcell iletişim danışmanı sertifikası nasıl alınır?

Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcellakademi.com yazarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.

Turkcell Akademi sertifika veriyor mu?

Turkcell Akademi geçen günlerde 50 bininci sertifikasını dağıttı. ... Sertifikasyon programının başladığı ilk günden bugüne kadar Turkcell hedef ve stratejilerine bağlı olarak mağaza çalışanları için düzenlenen gelişim programlarında başarılı olan çalışanlara sertifika verildi.

JavaScript nedir ne için kullanılır?

JavaScript, yaygın olarak web tarayıcılarında kullanılan dinamik bir script dilidir. Etkileşimli ve dinamik web sayfaları oluşturmaya imkan sağlar. Yazım şekli ve ismi gereği Javaya benzemesinden dolayı sürekli karıştırılıyor olsalarda aslında JavaScript ve Java birbirinden farklı teknolojilerdir. ... js şeklindedir.

Javascriptin amacı nedir?

Javascript web sayfalarını dinamik ve interaktif hale getiren bir script dilidir.

Turkcell Akademi kimler kullanabilir?

Turkcell Akademi sitesinde bulunan eğitimler, tüm operatörlerin kullanıcılarına açıktır.

Turkcell Akademi nedir ne işe yarar?

Ne işe yarar? Firmalara çalışan eğitimi vermelerini sağlayan ve bunu dijital yollarla gerçekleştiren platformdur. ... Çalışanların eğitim sürecini takip edebilir ve raporlama sürecini yapabilir. Turkcell Akademi Kurumsal ile firmalar hem kendilerini sürekli yeniler hem de çalışanlarının alışkanlıklarını değiştirir.

Turkcell sertifikası nasıl alınır?

Turkcell Akademi eğitimlerine nereden ulaşabilirim? Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcellakademi.com yazarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.

JavaScript nedir ne işe yarar ve nerelerde kullanılabilir?

Javascript, internet sitelerinin davranışlarını yönetme işlevini üstlenen temel yazılım sistemlerinden biridir. İnternet sitelerine interaktiflik vermek için kullanılır. Sunucu yerine kullanıcının tarayıcısında çalıştırılan scriptler, üçüncü parti kütüphanelerden yardım alır ve her seferinde kod yazılmasını engeller.

JavaScript öğrenmek ne işe yarar?

Olaylara basit bir biçimde yaklaşmak gerekirse, JavaScript bir tür nesne temelli programlama dilidir. Web geliştiriciliğini kolay ve daha çekici hale getirmek için tasarlanmıştır. Çoğu durumda JavaScript tepki verebilen, interaktif öğeleri web sitelerine uygulamak için kullanılır.

JavaScript nerelerde kullanılıyor?

JavaScript günümüzde gelişmiş olan tüm web sitelerinin neredeyse tamamında kullanılmaktadır. JavaScript web sitelerinin dinamik olmasını ve işlevselliğinin artmasını sağlar. Kullanıcı taraflı ve sunucu taraflı çalışabilir. Web sitelerinin kullanıcılar ile iletişim kurmasına yardımcı olur.

JS ile neler yapılır?

JavaScript kullanarak HTML'in kaynak kodlarına erişilip, müdahale edilir. Post işlemi yapılabilir. Kullanıcıya mesaj iletilebilir. Kısacası JavaScript aracılığı ile web sayfası dinamik bir hale gelir.