Istanbul Konya hangi yoldan gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Konya hangi yoldan gidilir?
  2. Istanbul Konya arabayla kaç saat sürüyor?
  3. Konya istanbul araç ne kadar yakar?
  4. Konya istanbul uçak kaç km?
  5. Konya istanbul arası Otobüsle kaç saat sürer?
  6. YHT istanbul konya arası kaç saat?
  7. Konya İstanbul hızlı tren fiyatı ne kadar?
  8. İstanbul konya arası uçak bileti kaç TL?
  9. Konya İstanbul kaç saat sürüyor?
  10. Konya'ya otobüs bileti kaç para?
  11. İstanbul'dan Konya kaç saat sürüyor?
  12. Konya istanbul arası hızlı tren nereden kalkıyor?

Istanbul Konya hangi yoldan gidilir?

İstanbul ile Konya arası toplam mesafe 710 km'dir. Bu mesafe aracınızla tahmini olarak 7 saat 29 dakika sürecektir. İstanbul'dan Konya'ya aracı ile gitmek isteyenler için takip edilmesi gereken güzergâh İstanbul – Gebze – Bilecik – Bozüyük – Eskişehir – Sivrihisar – Kadınhanı – Konya şeklindedir.

Istanbul Konya arabayla kaç saat sürüyor?

İSTANBUL KONYA ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT
KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE711 KM
KARAYOLUYLA ORTALAMA HIZ İLE YOLCULUK SÜRESİ7 SAAT 29 DAKİKA
HAVAYOLUYLA (UÇAKLA) YOLCULUK SÜRESİ1 SAAT 6 DAKİKA
UÇUS MESAFESİ462 KM

Konya istanbul araç ne kadar yakar?

İSTANBUL İLE KONYA ARASI YOLCULUK TOPLAM YAKIT TÜKETİMİ Dizel bir araç, bu güzergahta yapılacak yolculukta ortalama 38.90 LİTRE yakıt tüketir. Benzinli bir araç, bu güzergahta yapılacak yolculukta ortalama 56.58 LİTRE yakıt tüketir.

Konya istanbul uçak kaç km?

İ ile Konya Arası Uçakla 0 saat 39 dakika sürmektedir. İstanbul. İ - Konya arasındaki uçuş mesafesi 462 km dir. 462 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 39 dakika zaman almaktadır.

Konya istanbul arası Otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul Konya Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? İstanbul Konya otobüs yolculuğu süreleri kalkış noktası, güzergâh ve durak noktalarına göre değişiklik göstermekle birlikte Kamil Koç sefer süreleri 8 saat 15 dakika ile 11 saat arasında değişmektedir.

YHT istanbul konya arası kaç saat?

İstanbul ve Konya arasında YHT hızlı tren seferleri günde 3 kez yapılıyor. İlk sefer Pendik'ten 07.30 son sefer ise 18.25'te. İstanbul Konya arası hızlı tren seyahat süresi 4 saat 27 dakika. İstanbul Konya arası hızlı tren bilet parası ise kişi başı tek yön 85 lira.

Konya İstanbul hızlı tren fiyatı ne kadar?

İstanbul Konya rasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. İstanbul Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor. İstanbul'dan Ankara'ya hızlı ve güvenli bir şekilde gitmek istiyorsanız kesinlikle yüksek hızlı treni tercih etmelisiniz.

İstanbul konya arası uçak bileti kaç TL?

İstanbul Konya Ucuz Uçak Bileti Al, En Ucuz Bilet : 195 TL | Ucuzabilet.

Konya İstanbul kaç saat sürüyor?

Konya-İstanbul arasındaki seyehat süresi mevcut durumda otobüsle 10-11 saat sürüyor. Hızlı trenle ise İstanbul Konya arası 4 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya'ya otobüs bileti kaç para?

En Popüler Konya Otobüs Rotaları
Konya otobüs bileti mi aradınız? En ucuz Konya otobüs bileti NeredenNereye.com'da! Otobüs firmalarını karşılaştırın, biletinizi online satın alın.
Rota AdıOrtalama FiyatıGünlük Sefer Sayısı
Adana - Konya90 TL51
İzmir - Konya60 TL38
İstanbul - Konya69 TL35
3 satır daha

İstanbul'dan Konya kaç saat sürüyor?

Konya-İstanbul arasındaki seyehat süresi mevcut durumda otobüsle 10-11 saat sürüyor. Hızlı trenle ise İstanbul Konya arası 4 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya istanbul arası hızlı tren nereden kalkıyor?

Söğütlüçeşme İstasyonu ile Konya Garı arasında hizmet veren İstanbul - Konya Hızlı Treniyle günde 4 tren seferi düzenlenmektedir. İlk sefer saat 08:02'de Söğütlüçeşme İstasyonundan, son sefer ise saat 18:20'de Söğütlüçeşme İstasyonundan başlamaktadır.