Auzef sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Auzef sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. Auzef vize ne zaman açıklanacak?
  3. Auzef ders geçme notu kaç?
  4. Auzef hangi harf notu geçer?
  5. Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim çan eğrisi var mı?
  6. Auzef DD harf notu geçer mi?
  7. Auzef DD ile geçiliyor mu?
  8. Uzaktan eğitimde Çan Eğrisi var mı?

Auzef sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI DUYURUSU! Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz.

Auzef vize ne zaman açıklanacak?

5 Mayıs'ta tamamlanan sınavların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz duyurulmasa da geçtiğimiz sınavlarda sonuçlar yaklaşık 1 hafta sonra açıklanmıştı. Bu nedenle 5 Mayıs'ta tamamlanan vize sınav sonuçlarının da 11-12 Mayıs tarihlerinde erişime açılması bekleniyor.

Auzef ders geçme notu kaç?

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ? Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.

Auzef hangi harf notu geçer?

-Telafi sınavları FF, DD ve DC harf notu olan derslere sistem tarafından otomatik olarak tanımlanır. - Öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur. - FF harf öğrencinin ilgili dersten başarısız olduğunu gösterir, öğrencinin bu dersin sınavına girmesi zorunludur.

Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim çan eğrisi var mı?

AUZEF te Çan Eğrisi sistemi yoktur. 2- Vizelerin ortalamaya etkisi %20, finallerin ortalamaya etkisi %80 dir. ... 4- Vizeden düşük aldığınızda dersten başarılı sayılmanız için final notunuzun sizi en az DD ortalamasına getirmesi gerekir. Diyelim ki vizeden 30 aldınız ortalamaya etkisi +6 olacaktır.

Auzef DD harf notu geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise CD, DC ve DD geçer harf notlarıdır. FF ise başarısız harf notudur.

Auzef DD ile geçiliyor mu?

Hatırlatma: DC veya DD şartlı geçtiğiniz derslerden bütünleme sınavlarında girmek zorunluluğunuz yoktur. Sınav giriş belgesinde görünür çünkü bu dersten koşullu geçilmiştir.

Uzaktan eğitimde Çan Eğrisi var mı?

Ortak derslerde Çan Eğrisi geçerli değildir. Ara Sınav notunun %40'ı ve Final (girilmişse Bütünleme) Sınavının %60'ı alınarak belirlenir. Dersin ortalaması en az 50 olmalıdır. Final veya Bütünleme sınav notunuz 50'den düşük ise ortalamanız kaç olursa olsun, dersten kalırsınız.