65 yaş üstü binebilir mi?

İçindekiler:

  1. 65 yaş üstü binebilir mi?
  2. 65 yaş üstü otobüsleri ne zaman binecek?
  3. 65 yaş üstü ne zaman toplu taşımaya binebilir mi?
  4. 65 yaş kartına HES kodu gerekli mi?
  5. İstanbulkart HES kodu kac yaş sınırı?
  6. 65 yaş üstü Gaziantep otobüse binebilir mi?
  7. 65 yaş üstü Istanbulkart nereden alınır?
  8. Bimde istanbul kart satılıyor mu?
  9. Otobüslere aşısız biniliyor mu?

65 yaş üstü binebilir mi?

65 yaş üstü vatandaşlar 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren toplu taşıma araçlarını kullanabilecek. Erdoğan, şunları kaydetti: "1 Temmuz itibarıyla başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. ... Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.

65 yaş üstü otobüsleri ne zaman binecek?

Genelgede, ''1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren şehir içi ve/veya şehirlerarası tüm toplu taşıma araçlarındaki yolcu/koltuk kapasite sınırlandırmalarına son verilecektir. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler/çocuklarımızın şehir içi toplu taşıma araçlarınıkullanmalarına dair kısıtlamalar 1 ...

65 yaş üstü ne zaman toplu taşımaya binebilir mi?

65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler/çocuklarımızın şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanmalarına dair kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren kaldırılacaktır.

65 yaş kartına HES kodu gerekli mi?

İçişleri Bakanlığı'nın toplu taşıma araçlarında HES kodu kontrolünü zorunlu hale getiren genelgesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbulkart'lar ile HES Kodlarının eşleştirilmesi işlemleri başlamıştı ve genelgede işaret edilen tarih yaklaştı. 15 Ocak'a kadar İstanbulkart'ını HES koduyla ...

İstanbulkart HES kodu kac yaş sınırı?

HES kodunu İstanbulkart'ına tanımlatmayanlar toplu taşıma aracı kullanamayacak. İstanbul'da 15 Ocak'tan itibaren 65 yaş üstü ve 20 yaş altı tüm vatandaşların da toplu taşıma kullanımı kısıtlandı.

65 yaş üstü Gaziantep otobüse binebilir mi?

Yeni kontrollü normalleşme önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge ile düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan şehirlerde 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için uygulanan toplu taşıma araçlarını kullanma kısıtlaması kaldırıldı.

65 yaş üstü Istanbulkart nereden alınır?

1-65 Yaş Kart alacak kişiler, ilk kez veya kayıp nedeniyle başvuruda bulunuyorsanız; https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ linki üzerinden online kart başvurusu yapılabilirsiniz. 2- Yada size en yakın başvuru merkezine giderek başvuru da bulunabilirsiniz.

Bimde istanbul kart satılıyor mu?

İmza atılan iş birliği kapsamında, BİM Birleşik Mağazalar İstanbulkart satışı ve yüklemesi yapabilecek, alışverişler İstanbulkart ile ödenebilecek. ...

Otobüslere aşısız biniliyor mu?

Ancak yapılan yeni düzenleme ile 6 Eylülden itibaren şehirlerarası yolculuklarda aşı olmayanlara zorunlu PCT testi uygulaması getirildi. Şehirlerarası seyahatlerden önce negatif sonuçlanmış PCR testi ile uçak ve otobüslerle yolculuk yapılabilicek.