Facebook ingilizceden türkçeye nasıl çevrilir?

İçindekiler:

  1. Facebook ingilizceden türkçeye nasıl çevrilir?
  2. Facebook dil ayarları nasıl yapılır?
  3. Facebook neden Türkçeye çevrilmiyor?
  4. Messenger gelen yabancı dili nasıl cevrilir?
  5. Facebook Arapça oldu nasıl düzeltebilirim?
  6. Messenger'den gelen yabancı dili nasıl cevrilir?

Facebook ingilizceden türkçeye nasıl çevrilir?

Şimdi de sol sütundan Language kısmına tıklayın. Ardından sağ sütuna geçiyoruz. Bu kısımdan da 'What language do you want to use Facebook in' sorusunun yanında bulunan 'Edit' tuşuna tıklayın. Son olarak Türkçe dil seçeneğini seçin ve Save Changes tuşuna tıklayın.

Facebook dil ayarları nasıl yapılır?

Cep telefonundan Facebook dil değiştirme işlemi için uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki bölüme tıklamanız gerekir. Buradan “Settings & Privacy” seçeneğine tıkladığınızda alttaki seçenekler açılır. Bu seçeneklerden dil anlamına gelen “Language” seçeneği üzerinden ilerlemelisiniz.

Facebook neden Türkçeye çevrilmiyor?

İlk olarak cihazınızın ayarlar bölümüne girin ve Uygulama bölümünden Facebook uygulamasını telefonunuzdan tamamen silin. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra ise Google Play üzerinden Facebook uygulamasını tekrar telefonunuza yükleyin. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ise menülerin tekrar Türkçe olduğunu göreceksiniz.

Messenger gelen yabancı dili nasıl cevrilir?

Android işletim sistemli cihazlarda dil seçeneğini değiştirmek için ilk önce ayarlar kısmına girmelisiniz. Daha sonra buradan genel yönetim seçeneğini seçmelisiniz. Karşınıza çıkan ekrandan dil ve giriş bölümüne girip, dil seçeneğine tıklamalısınız. Buradan da kullanmak istediğiniz dil seçmeniz yeterli olacaktır.

Facebook Arapça oldu nasıl düzeltebilirim?

Facebook dil ayarlarınızı değiştirmek için:
  1. Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
  2. Aşağı inin ve Dil'e dokunun.
  3. Facebook'un görünmesini istediğiniz dili seçin.

Messenger'den gelen yabancı dili nasıl cevrilir?

Android işletim sistemli cihazlarda ise ilk önce ayarlar kısmına girmelisiniz. Daha sonra karşınıza çıkan ekrandan genel yönetim seçeneğine tıklamalısınız. Buradan dil ve giriş bölümüne girip, dil seçeneğini seçmelisiniz. Daha sonra kullanmak istediğiniz dili seçmeniz yeterli olacaktır.