Star Tv geleceğin starı kim kazandı?

İçindekiler:

  1. Star Tv geleceğin starı kim kazandı?
  2. Geleceğin Starı ne zaman başlıyor?
  3. Geleceğin Starı kaç bölüm?
  4. Gürberk Polat hangi dizide oynayacak?
  5. Gürberk Polat kac yasinda?
  6. Gurberk Polat kaç yaşında?
  7. Azize dizisi Kuzey kimdir?
  8. Azize dizisi Kuzey kimin oğlu?

Star Tv geleceğin starı kim kazandı?

Yarışmacılar arasında kadınlardan 18 yaşında ve İzmir'den katılan Fahriye Kesimal 1. olurken, 21 yaşında ve Eskişehir'den katılan Gürberk Polat ise erkekler arasında 1. oldu.

Geleceğin Starı ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen yarışma programı Geleceğin Starı 5 Temmuz Perşembe akşamı yayın hayatına başlıyor.

Geleceğin Starı kaç bölüm?

GELECEĞİN STARI
TOPLAM BÖLÜMEKSTRA VİDEOLAR
653

Gürberk Polat hangi dizide oynayacak?

Oyunculuğa 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alarak başladı. 2020 yılında Babil dizisinde Mert karakterini canlandırdı. 2021'de Kırmızı Kamyon dizisi kadrosunda yer aldı.

Gürberk Polat kac yasinda?

1997, Eskişehir doğumlu. 1.80 cm boyunda ve 70 kg ağırlığındadır. Geleceğin Starı yarışmasında erkekler dalında birinciliği kazandı. Oyunculuğa 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alarak başladı. 2020 yılında Babil dizisinde Mert karakterini canlandırdı. 2021'de Kırmızı Kamyon dizisi kadrosunda yer aldı.

Gurberk Polat kaç yaşında?

Gürberk Polat 1997, Eskişehir'de dünyaya geldi. Polat, sinema ve dizi film oyuncusu. Genç oyuncu 1.80 cm boyunda ve 70 kg ağırlığındadır.

Azize dizisi Kuzey kimdir?

Efekan Can'ın Azize dizisinde oynadığı Kuzey Alpan karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Efekan Can ayrıldımı, Kuzey Alpan öldü mü? Yıldız ve Balkan'ın oğlu İskender'in kendi soyadından tek erkek torunudur. Barbaros Karakaya'nın da veliahtıdır.

Azize dizisi Kuzey kimin oğlu?

Efekan Can'ın Azize dizisinde oynadığı Kuzey Alpan karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Efekan Can ayrıldımı, Kuzey Alpan öldü mü? Yıldız ve Balkan'ın oğlu İskender'in kendi soyadından tek erkek torunudur.