Kolera kim?

İçindekiler:

  1. Kolera kim?
  2. Esen Güler aslen nereli?
  3. Kolerayı kim dövdü?
  4. Ceza ve Sagopa neden ayrıldı?
  5. Kolera nın eşi kim?
  6. Kolera hangi sistemin hastalığıdır?
  7. Sagopa Kajmer kimi dövdü?
  8. Ceza ve Sago barıştı mı?
  9. Sagopa Kajmer kiminle evli?
  10. Kolera evli mi?

Kolera kim?

Kolera'nın gerçek adı Esen Güler'dir. İstanbul doğumludur. Baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Bosna-Hersek asıllıdır. Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunudur.

Esen Güler aslen nereli?

Hayatı İstanbul doğumludur. Baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Bosna-Hersek asıllıdır. Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunudur.

Kolerayı kim dövdü?

Türkiye'de rap müzik denilince akla ilk gelen isimlerden olan Sagopa Kajmer(Yunus Özyavuz), kendi gibi rapçi eşi Kolera'dan(Esen Güler) bir süre önce boşanmıştı. Kolera dün Instagram canlı yayınında Sagopa'nın kendisini öldüresiye dövdüğünü iddia etti. Bu açıklamalar medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Ceza ve Sagopa neden ayrıldı?

İşte, o detaylar. 2000 yılında tanışan ve arkadaşlıklarını Kuvvetmira isimli rap oluşumunda sürdüren Ceza ve Sagopa Kajmer, 2007 yılında taraf oldukları dava nedeniyle küslük yaşadı.

Kolera nın eşi kim?

Sagopa Kajmere. 2006–2017 Kolera/Eşi

Kolera hangi sistemin hastalığıdır?

Kolera, Vibrio cholerae isimli bakterinin neden olduğu bağırsak enfeksiyonuna bağlı olan, akut ve şiddetli ishal ile seyreden bir hastalıktır.

Sagopa Kajmer kimi dövdü?

'Eşiyle beraber 11 yaşındaki hayranını dövdü..' Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz'un, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç. D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındığı öne sürüldü.

Ceza ve Sago barıştı mı?

Ceza (Bilgin Özçalkan) birlikte single çalışmasına imza atacaklarını da duyurdu. Ünlü rap'çiler Ceza ile Sagopa Kajmer arasındaki küslük bitti. Küslüğün bittiğini Ceza diye bilinen Bilgin Özçalkan duyurdu ve Sagopa Kajmer diye bilinen Yunus Özyavuz'la single yapacaklarını duyurdu.

Sagopa Kajmer kiminle evli?

Kolerae. 2006–2017 Sagopa Kajmer/Karı

Kolera evli mi?

Sagopa Kajmere. 2006–2017 Kolera/Eşi