Deezer nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Deezer nedir ne için kullanılır?
  2. Deezer iyi mi?
  3. Deezer kaç ay ücretsiz?
  4. Deezer mi iyi Spotify mi?
  5. Deezer Türk mü?
  6. Deezer kaç kullanıcı?
  7. Deezer kaç kbps?
  8. Deezer Premium kaç kişi kullanabilir?

Deezer nedir ne için kullanılır?

Deezer web tabanlı bir müzik yayını servisidir. Kullanıcıların çevrimiçi veya çevrimdışı olarak çeşitli cihazlarda müzik dinlemelerini sağlar. Paris, Fransa'da oluşturulmuştur. Deezer 30 milyon lisanslı müzik parçası, 30.000'den fazla radyo kanalı ve 12 milyon aylık aktif kullanıcıya sahiptir.

Deezer iyi mi?

Deezer şu ana kadar piyasadaki en iyi kullanıcı arayüzlerinden birine sahip. Uygulamada gezinmeyi ve en sevdiğiniz şarkıları dinlemeyi basitleştiren hem masaüstü sürümü hem de mobil sürüm için kullanışlı tasarıma sahiptir.

Deezer kaç ay ücretsiz?

Günümüzün en çok kullanılan müzik platformlarından birisi olan Deezer, ülkemizde de geçerli olan büyük bir kampanyaya imza attı. Yeni kampanyayla birlikte Deezer'ı ilk kez deneyecek kullanıcılar, platformun Premium, Family ve HiFi paketlerini 3 ay boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler.

Deezer mi iyi Spotify mi?

Ücretli üyeliğin getirileri Deezer ve Spotify'da neredeyse aynı. Ancak Deezer ücretli üyelerine Spotify'ın sadece mobil ücretli üyelerine sunduğu yüksek kaliteli ses özelliğini de sunmakta. Ücretsiz üyelikte Deezer, Spotify'ın aksine sesli reklam kullanmıyor.

Deezer Türk mü?

Deezer web tabanlı bir müzik yayını servisidir. Kullanıcıların çevrim içi veya çevrim dışı olarak çeşitli cihazlarda müzik dinlemelerini sağlar. Paris, Fransa'da oluşturulmuştur. Deezer 56 milyondan fazla lisanslı müzik parçası, 30.000'den fazla radyo kanalı ve 12 milyon aylık aktif kullanıcıya sahiptir.

Deezer kaç kullanıcı?

Deezer
Kullanılabilir dil(ler)Çoklu dil desteği
SahipBlogmusik SAS
Başlama tarihi22 Ağustos 2007
Alexa756 (21 Ağustos 2014)
Üye sayısı14 milyon aktif kullanıcı
4 satır daha

Deezer kaç kbps?

Deezer HiFi ile Yüksek Doğrulukta ses elde edersin, yani FLAC biçiminde (16 bit, 1.411 kbps) kodlanmış olarak. Kayıpsız kalite esasen, billur gibi, CD kalitesinde sestir.

Deezer Premium kaç kişi kullanabilir?

Deezer Premium, Deezer HiFi ve Deezer Student ile hesabına en fazla üç cihaz bağlayabilirsin. Aynı anda üç cihazdan yalnızca birinde müzik çalabileceğini unutmaman önemli. Bu üyelik teklifleri, birden fazla kullanıcı veya aileler için değil, bireysel kullanıcılar için tasarlanmıştır.