TrueCaller uygulaması ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. TrueCaller uygulaması ne işe yarıyor?
  2. Eyecon nedir ne ise yarar?
  3. Telefonda arayan kişinin kim olduğunu öğrenme programı?
  4. TrueCaller hangi ülkenin?
  5. Truecaller APK nedir?
  6. Turkcell Upcall nedir?
  7. En iyi arayan kim?
  8. Truecaller nasıl iptal edilir?
  9. Turkcell Telefon kapalıyken kim aramış nasıl yapılır?

TrueCaller uygulaması ne işe yarıyor?

Trucaller, kullanıcılarına, rehberlerinde olmayan bir kişi tarafından arandıklarında o numaranın kime ait olduğunu gösteren ve spam olarak belirlenmiş olan numaraları otomatik engelleyebilen hem Android hem de iOS uygulaması olan bir uygulamadır.

Eyecon nedir ne ise yarar?

Android cihazlarınızın standart olarak gelen rehber ve numara çeviricisini değiştirebilmenize imkan sağlayan Eyecon uygulaması, sunduğu özelliklerle de göz kamaştırıyor. Kişilerinizi resimli olarak görebileceğiniz uygulamada adres defterinizi düzenlemek ve kişileri tanımlamak oldukça kolay hale geliyor.

Telefonda arayan kişinin kim olduğunu öğrenme programı?

  • 1 - Whos Call - Arayan ID ve Engel. Numara tanıma programı denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan Whos Call, bir milyardan fazla telefon numarasını sisteminde barındırır. ...
  • 2 - Sync.ME - Arayan ID ve Rehber. ...
  • 3 - CallApp. ...
  • 4 - TrueCaller. ...
  • 5 - Call Protect - Scam Blocker.

TrueCaller hangi ülkenin?

Üstelik bunlar arasında İsveç kökenli TrueCaller uygulaması da bulunuyor. TrueCaller ülkemizde de oldukça popüler olan bir uygulama. Bu uygulama sayesinde spam aramaları kolaylıkla ayırt edebiliyoruz.

Truecaller APK nedir?

TrueCaller telefonunuza cevap vermeden sizinle iletişim kurmaya çalışan kişinin kim olduğunu bilmeniz için gelen aramaları tanımlamanıza izin veren bir araçtır. ... TrueCaller, telefondan satış yapanları engellemek ya da istenmeyen çağrıları cevaplamak istemeyen kullanıcılar için kullanışlı bir uygulamadır.

Turkcell Upcall nedir?

Upcall arama deneyiminizi farklılaştıran ve zenginleştiren yepyeni bir uygulama. Uygulama sayesinde; Telefon rehberinizde kayıtlı olmasa bile, arayanların ismini telefonunuz çalarken öğrenebilirsiniz. ... Aradığınız kişide uygulama varsa, eklediğiniz not/resmi telefonu çalarken ekranda görebilir.

En iyi arayan kim?

Hızlı altyapısı sayesinde telefonunuz çalarken arayan kim tespit ederek can sıkıcı görüşmelerden kaçınmış olursunuz. 2016 yılında Google Play tarafından yılın en iyi uygulaması seçilen Whoscall ile istediğiniz numaranın size ulaşmasını da engelleyerek keyfinizi kaçıracak herhangi bir telefon görüşmesi yapmak zorunda ...

Truecaller nasıl iptal edilir?

Truecaller veritabanındaki bilgilerini silmek ister misiniz?
  1. Android >> Uygulamanın sağ üst köşesindeki ikona bastıktan sonra > Settings > About > Deactivate account.
  2. iOS >> Uygulamanın sağ üst köşesindeki ikona basıktan sonra > About Truecaller >Deactivate Truecaller.
Daha fazla öğe...

Turkcell Telefon kapalıyken kim aramış nasıl yapılır?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.