Armağan Portakal hangi firmada çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Armağan Portakal hangi firmada çalışıyor?
  2. Fatih Portakal eşi kimdir?
  3. Fatih Portakal Fox tan ayrıldı mı?
  4. Fatih Portakalın Torlak Çiftliği nerede?
  5. Fatih Portakalın Çiftliği nerede?
  6. Spiker ne kadar maaş alıyor?
  7. Fatih Portakal Fox neden bıraktı?

Armağan Portakal hangi firmada çalışıyor?

Çevre Mühendisliği okumuş ardından Halkla İlişkiler elemanı olarak Pınar Gıda grubunda ürün yönetisi olarak iş hayatına atılmıştır. Yine aynı yerde gıda grubu ürün yöneticiliği, Tukaş'ta ürün yöneticiliği ve pazarlama müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir.

Fatih Portakal eşi kimdir?

Armağan Portakale. 1997 Fatih Portakal/Eşi

Fatih Portakal Fox tan ayrıldı mı?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesleğe muhabir olarak başlayan Fatih Portakal'ın yazdığı iki kitap bulunuyor. ... Kanal yönetiminden yapılan 'son dakika' duyurusuna göre; “Fatih Portakal, görevi bırakma kararı aldı ve emekli olmak istediğini” bildirdi.

Fatih Portakalın Torlak Çiftliği nerede?

İzmir Seferhisar'daki Torlak Çiftliği, Armağan-Fatih Portakal çiftinin kurduğu hayallerin gerçeğe dönüşmüş hali. Bu tek katlı evin mekanları, az eşya ve az duvar ile engelsiz bir enerji akışına sahip.

Fatih Portakalın Çiftliği nerede?

FOX TV'deki ana haber sunuculuğu görevinden istifa ettiği haberleriyle gündeme bomba gibi düşen Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'la çiftçilik yapacağı konuşuluyor. İşte Portakal'ın emeklilik hayatını sürdüreceği Seferihisar'da bulunan o çiftlik.

Spiker ne kadar maaş alıyor?

Az izlenen ulusal kanallarda spiker maaşları 5-10 bin TL arasındadır. Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT 1, HaberTürk, CNN Türk, NTV gibi büyük kanallarda ana haber spikeri maaşları 20 bin TL ile 100 bin TL arasında değişmektedir.

Fatih Portakal Fox neden bıraktı?

FATİH PORTAKAL'DAN İLK AÇIKLAMA * 10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım foxhaber'den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.