Caner Erkin Beşiktaş'a ne zaman geldi?

İçindekiler:

  1. Caner Erkin Beşiktaş'a ne zaman geldi?
  2. Caner erkini kim dövdü?
  3. Caner Erkin fenerden gitti mi?
  4. Caner fenerde kimle kavga etti?
  5. Caner kimle anlaştı?
  6. Caner fenerbahçe den ayrıldı mı?
  7. Gökhan Gönül hangi takım?
  8. Berkay Arda olayı nedir?
  9. Caner Erkin nereye transfer oluyor?
  10. Caner Erkin ne olacak?
  11. Ozan Tufan hangi takımla anlaştı?

Caner Erkin Beşiktaş'a ne zaman geldi?

Caner Erkin, 31 Ağustos 2016 tarihinde, Fulya'da bulunan Acıbadem Sports'ta sağlık kontrolünden geçti. 31 Ağustos 2016 tarihinde, Caner Erkin'in geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varıldığı, bedelsiz olarak 1 yıl Beşiktaş JK'ya kiralandığı KAP'a bildirildi.

Caner erkini kim dövdü?

Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5'e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Caner Erkin fenerden gitti mi?

Fenerbahçe'den ayrılan Caner Erkin Beşiktaş'a dönüyor.

Caner fenerde kimle kavga etti?

Caner Erkin hem Arda Turan hem de Bilica ile kavga etti Takım arkadaşlarıyla kavga eden oyuncular kervanında Caner Erkin de bulunuyor. Milli futbolcu, Galatasaray'da oynadığı dönemde Arda Turan, Fenerbahçe'de ise Bilica ile ettiği kavga ile hatırlanıyor.

Caner kimle anlaştı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran Caner Erkin, Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu Karadeniz ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Caner fenerbahçe den ayrıldı mı?

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Caner Erkin, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Karagümrük yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den Milli oyuncu Caner Erkin'i kadromuza kattık." ifadelerine yer verdi. | FB haberleri.

Gökhan Gönül hangi takım?

Çaykur Rizespor#77 / Defans Türkiye Millî Futbol TakımıDefans Gökhan Gönül/Şu andaki takımları

Berkay Arda olayı nedir?

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıktı. İddialara göre olay sırasında Berkay'ın burnu kırıldı. ... Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Caner Erkin nereye transfer oluyor?

Fenerbahçe'de Pereira'nın takımın başına gelmesi sonrasında kadro dışı kalan Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli futbolcu Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Caner Erkin ne olacak?

Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Caner Erkin, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Karagümrük yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den Milli oyuncu Caner Erkin'i kadromuza kattık." ifadelerine yer verdi. ... Yıldız isim Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Ozan Tufan hangi takımla anlaştı?

Watford ve Fenerbahçe, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyurularla transferi açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.