Yorgan ölçüleri nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Yorgan ölçüleri nasıl olmalı?
  2. Tek Kişilik Yün yorgan kaç kilo olmalı?
  3. Silikon yorgan iyi mi?
  4. Silikon yorgan nedir nasıl yapılır?
  5. Anti alerjik yorgan nedir?

Yorgan ölçüleri nasıl olmalı?

Bu nedenle, yorgan boyutunuz, boyunuzdan en az 20-30 cm daha uzun olmalıdır. Örneğin; boyunuz 170 cm den daha kısaysa, 200 cm yorgan ebadı sizin için uygundur. Ayrıca tek kişilik yorgan ölçüsü, sizi örtmek için göğüs büyüklüğünüzden en az 30 cm daha geniş olmalıdır.

Tek Kişilik Yün yorgan kaç kilo olmalı?

Sobalı evlerde 4 kilo yün konulur. Yazlık yorgan ise aynı ölçülerde 1.25 kg yün konularak yapılar. Tek kişiliğe 3.5 cm kumaş astar gider. Yazlık yorgana ise 1 kg iyi pamuk konulur. 1 ölçülerde yapılır.

Silikon yorgan iyi mi?

Elyaf ve silikon yorganlar, son derece rahattır fakat çok sıcak tuttuğu söylenemez. ... Her ne kadar terletiyor olsa da soğuk bir bölgede yaşıyorsanız bu yorganı tercih edebilirsiniz.

Silikon yorgan nedir nasıl yapılır?

Silikon yorganlar microfibre kumaş kullanılarak yapıldığından yumuşak dokusunun yanı sıra çok da hijyeniktir. Silikon Yorgan, silikonize elyaf (500 gr/m2) microfibre kumaş ile kapitone edilerek kullanıma uygun hale getirilir.

Anti alerjik yorgan nedir?

Doğal yapısı antialerjik özelliğe sahip tek yorgan ipek yorgandır. İpekte bulunan Sericin isimli protein mayt barınmasını engelleyen doğal bir yapıya sahiptir. Bu nedenle %100 ipek dolgulu ipek yorgan'da kullanım süresi boyunca alerjen barınamaz. ... Doğal yapısı antialerjik olan tek yorgan ipek yorgandır.