Temel Guzeloglu kimdir?

İçindekiler:

  1. Temel Guzeloglu kimdir?
  2. Finans banka ne oldu?
  3. Adnan Yayla Kimdir?
  4. Temel Güzeloğlu kaç yaşında?
  5. Cumhur Türkmen kimdir?
  6. Enpara Genel müdür?
  7. N para kimin?

Temel Guzeloglu kimdir?

Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO 1969 doğumlu Güzeloğlu, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Fizik bölümlerinden lisans derecelerine sahiptir. ... İcra Komitesi Üyesi ve Perakende Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Güzeloğlu, Nisan 2010 itibariyle mevcut görevine atandı.

Finans banka ne oldu?

Ekim 2016 itibariyle bankanın yeni ismi QNB Finansbank olmuştur.

Adnan Yayla Kimdir?

İcra Komitesi Üyesi ve Grup CFO 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Temmuz 2008 tarihi itibari ile Finansbank İcra Komitesi Üyesi ve Grup CFO olarak görev yapmaktadır. ...

Temel Güzeloğlu kaç yaşında?

1969 doğumlu Güzeloğlu, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Fizik bölümlerinden lisans derecelerine sahiptir.

Cumhur Türkmen kimdir?

1976 İstanbul Doğumlu olan Cumhur Türkmen, Kabataş Erkek Lisesi'nin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1997'de kariyerine Sabancı Holding'de Yazılım Mühendisi olarak başlayan Türkmen, 2000 yılında QNB Finansbank ailesine katıldı.

Enpara Genel müdür?

Türkiye'nin ilk dijital bankası olmasının yanı sıra girişimleriyle sektöre yön veren Enpara.com'un yeni Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Türkmen oldu.

N para kimin?

QNB Finansbank Enpara.com/Sahipler