La La Land güzel mi?

İçindekiler:

  1. La La Land güzel mi?
  2. La La Land ne ödülü aldı?
  3. La La Land ile en iyi kadın oyuncu Oscarı kim aldı?
  4. Aşıklar şehri filminin süresi nedir?
  5. Aşıklar şelalesi nasıl gidilir?
  6. İzmir dikili Aşıklar şelalesi nerede?

La La Land güzel mi?

La La Land, tek kelimeyle büyülü bir film. ... Ryan Gosling, bu filmde hem güçlü, derin ve de her zamanki gibi karizmatik bir performans sergilemiş. Karakterinin caza olan aşkını çok iyi ortaya koymuş özellikle. Ve Emma Stone'la olan kimyası da her zamanki gibi çok iyiydi.

La La Land ne ödülü aldı?

14 dalda aday gösterilerek gecenin en iddialı filmi olan 'La La Land - Aşıklar Şehri', En İyi Film Müziği, En İyi Orijinal Şarkı ödülleri dahil toplam 6 Oscar'ın sahibi oldu.

La La Land ile en iyi kadın oyuncu Oscarı kim aldı?

Emma Stone en iyi kadın oyuncu Oscarı'nı kazandı En iyi kadın oyuncu Oscarı La La Land filminde oynayan Emma Stone'un oldu.

Aşıklar şehri filminin süresi nedir?

2 saat 8 dakika Aşıklar Şehri/Süre

Aşıklar şelalesi nasıl gidilir?

Yazları inanılmaz bir turist talebi alan Aşıklar Şelalesi'ne gitmek için Dikili- Ayvalık Karayolunu takip etmek ve Nebiler- Gökçeağıl Köyü tabelasından sağa dönmek gerekiyor. Sağa döndükten sonra 3 kilometre sonunda ise Aşıklar Şelalesi'nin tabelası görülüyor ve 800 metre daha bu yolda devam edilmesi gerekiyor.

İzmir dikili Aşıklar şelalesi nerede?

Aşıklar Şelalesi Türkiye'nin Ege bölgesinde bulunan İzmir ilinin Dikili ilçesine bağlı olan Nebiler Köyünde yer almaktadır.