SteelSeries Arctis 1 kablosu kaç m?

İçindekiler:

  1. SteelSeries Arctis 1 kablosu kaç m?
  2. Arctis 1 kablolu mu?
  3. Steelseries Arctis 1 nasıl?
  4. Steelseries Arctis 1 bime ne zaman gelecek?
  5. Steelseries Arctis 1 wireless nasıl?
  6. Steelseries Arctis 1 stereo mu?
  7. Steelseries Arctis 1 müzik dinlenir mi?
  8. Arctis 1 Wireless kaç saatte şarj olur?

SteelSeries Arctis 1 kablosu kaç m?

PC Hazır
Arctis 1Arctis 9
RenklerSiyahSiyah
Kablo Uzunluğu3mKablosuz, 1m
Pil Ömrü20 Saat
Aydınlatma
7 satır daha

Arctis 1 kablolu mu?

Arctis 1'den 4 kutuplu (TRRS) bir 3.5mm uç çıkıyor. Bu uç oyun konsolları ve mobil aygıtlar ile uyumlu. Hem kulaklık hem de mikrofon sinyallerini taşıyabiliyor. PC'de ayrı olan kulaklık ve mikrofon girişleri için Steelseries kutuya ek bir kablo dahil etmiş.

Steelseries Arctis 1 nasıl?

Ürün gayet güzel ses seviyesi oldukça yeterli. ... ses ve mikrofon çıkışını kulaklığa baglamak için adaptörü de içinde geliyor. tek sorunu disariya biraz ses veriyor. onun dışında oyun oynamak ve müzik dinlemek için ideal denebilir. Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.

Steelseries Arctis 1 bime ne zaman gelecek?

BİM aktüel ürünler kataloğunda tarihinde satışa sunulacak olan Steelseries artics 1 kablolu oyuncu kulaklığı dikkat çekti.

Steelseries Arctis 1 wireless nasıl?

Ürün gayet güzel kafada rahat duruyor. Kullandığım diğer kulaklıklardan daha sıkı ama kulak pedleri çok rahat olduğundan rahatsız etmiyor. 7.1 özelliği yok ama windows üzerinden windows sonic sayesinde sanal bir şekikde 7.1 kullanabilirsiniz. Günde +10 saat bilgisayarda geçiren biri olarak şarjı gayet yeterli.

Steelseries Arctis 1 stereo mu?

Arctis 1 donanımsal olarak Stereo bir ürün. Bilgisayarınıza, konsolunuza veya telefonunuza 3.5mm jack ile bağlanıyor ve kablo maalesef ürüne entegre durumda. ... Steelseries Arctis 1, uzun kullanımlarda gayet konforlu, aynı zamanda oldukça esnek ve dayanıklı olması ile tasarım yönüyle beğendiğimiz bir ürün oldu.

Steelseries Arctis 1 müzik dinlenir mi?

Ürün gayet güzel ses seviyesi oldukça yeterli. ... ses ve mikrofon çıkışını kulaklığa baglamak için adaptörü de içinde geliyor. tek sorunu disariya biraz ses veriyor. onun dışında oyun oynamak ve müzik dinlemek için ideal denebilir.

Arctis 1 Wireless kaç saatte şarj olur?

Müzik kalitesi son derece yeterli, yine de bu fiyat düzeyinde daha kaliteli ses sunabilen (kablolu) alternatifler mevcut. 2.4Ghz adaptörü ile 9 metrelik bir çekim alanına sahip olan ürünün tam şarjda dayanım süresi ise 20 saat.