Telefondaki Messenger nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Telefondaki Messenger nasıl kapatılır?
  2. Facebook Messenger nasıl iptal edilir?
  3. Facebook Dondurunca Messenger kapanır mı?
  4. Iphone Messenger nasıl kapatılır?
  5. Facebook hesabi silinirse Messenger silinir mi?
  6. Facebook Messenger aynı mı?

Telefondaki Messenger nasıl kapatılır?

Messenger'ı tıkladığınızda Veriyi sil seçeneğini tıklayınız. Tıkladığınızda şöyle bir uyarının geldiğini göreceksiniz: “Tüm bu uygulamaların verileri kalıcı olarak silinecektir. Bu tüm dostları, hesapları, veri tabanları vb. İçerir.” Tamam dedikten sonra Messenger'dan çıkış yaptığınızı göreceksiniz.

Facebook Messenger nasıl iptal edilir?

  1. Messenger silme işlemi için ilk olarak telefonunuzun "Uygulama Yöneticisi" bölümüne gelin. Buradan Messenger uygulamasının üzerine gelerek uygulamayı kaldır sekmesine tıklayınız.
  2. Diğer bir yöntem ise; Messenger uygulamasının Google Play sayfasına giderek uygulamayı kaldır butonuna tıklayabilirsiniz.

Facebook Dondurunca Messenger kapanır mı?

Facebook hesabınızı dondurduktan sonra Messenger'ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Facebook hesabınız varsa ve hesabınızı dondurduysanız, Messenger'ı kullanmanız Facebook hesabınızın yeniden etkinleşmesine neden olmaz ve Facebook'taki arkadaşlarınız size mesaj göndermeye devam edebilir.

Iphone Messenger nasıl kapatılır?

GİRİŞ YAPTIĞIN YERLER'in altında, kapatmak istediğin Messenger oturumunu bul ve seçeneklerini görmek için yanındaki bu simgeye dokun. Oturumu Kapat'a dokun. Hesabının Messenger uygulaması üzerindeki oturumu kapatılır.

Facebook hesabi silinirse Messenger silinir mi?

Facebook hesabını kapatmak isteyenlerin en çok merak ettiği sorulardan biride facebook hesabı kalıcı silince messenger hesabı da silinir mi sorusudur. Eğer hesabınız kapatırsanız facebook ile bağlatılı çalışan messenger hesabınızda kapatılır ve asla kullanamazsınız.

Facebook Messenger aynı mı?

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması Messenger, Facebook'tan ayrı bir uygulama olarak kullanıcılara sunulduktan sonra Facebook hesabı olmaksızın da kullanılabiliyordu. Kullanıcıların telefon numaralarını kullanarak mesajlaştıkları Messenger servisini artık sadece Facebook hesabı olan kullanıcılar kullanabilecek.