Emaar AVM hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Emaar AVM hangi semtte?
  2. Emaar avm hangi otobüs gider?
  3. Metrobüsle Emaar Avm'ye nasıl gidilir?
  4. Akasya AVM hangi metro durağında?
  5. Optimum Outlet e metro ile nasıl gidilir?
  6. Ümraniye'den Optimum'a hangi otobüs gider?
  7. Kadıköy Akasya AVM nasıl gidilir?
  8. Akasya AVM ye nasıl gidilir?

Emaar AVM hangi semtte?

Emaar Square İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'da yer alıyor. Proje Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Kadıköy'e 5.5 kilometre, Beşiktaşa 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre ve Sahiba Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Emaar avm hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Emaar Square Avm yakınından geçiyor: 129T, 14B, 14DK, 14ES, 15BK, 15SK.

Metrobüsle Emaar Avm'ye nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından 34AS ile Boğaziçi Köprüsü'nde indikten sonra paralelindeki otobüs durağından 129T numaralı otobüse binerek Mobilyacılar Çarşısı durağında indiğinizde Emaar Square Alışveriş Merkezi'ne ...

Akasya AVM hangi metro durağında?

Akasya AVM'ye metro ile gitmek için takip edilmesi gereken yol. Metro ile ulaşmak için M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı'nı kullanmanız gerekmektedir. Eğer Avrupa Yakası'ndaysanız Anadolu Yakası'na geçmek için metrobüs, vapur, Marmaray hatlarını kullanabilirsiniz.

Optimum Outlet e metro ile nasıl gidilir?

Uzunçayır Durağı'nda inip E5 otoyolu üzerinden Kartal istikametine giden minibüs ve otobüsleri kullanarak Yenisahra Durağı'nda inip Optimum'a ulaşabilirsiniz. İstanbul Optimum Outlet AVM`ye metro ile ulaşım; Kadıköy – Kartal Metrosu ile Yenisahra Durağı'nda inerek Optimum'a ulaşabilirsiniz.

Ümraniye'den Optimum'a hangi otobüs gider?

Ümraniye'den 14ES, 14B, 14DK numaralı otobüslerden herhangi birine binip Göztepe Köprüsü-2 durağında inip sağ taraftan aşağıya ana yola doğru yürüyünüz. Otobüs durağından herhangi bir otobüse binerek Yenisahra durağında indiğinzde Optimum Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Akasya AVM nasıl gidilir?

Kadıköy'den ulaşım Kadıköy'den gelecekler de Üsküdar'dan gelenler gibi aynı şekilde E-5 üzerinden gelebilirler. Aynı zamanda Kadıköy- Kartal metrosuna binerek Ünalan durağında inip, Akasya AVM tabelalarını takip ederek alışveriş merkezine ulaşabilirsiniz.

Akasya AVM ye nasıl gidilir?

Akasya AVM' ye metrobüs, metro, Marmaray, otobüs ve minibüs ile kolayca ulaşılabilecek bir yerde bulunuyor. Metrobüs kullanılarak önce Uzunçayır durağında inilir. Bağlantı yolundan gidilerek Ünalan metro durağında, Tavşantepe yönüne gidecek olan metroya binilir.